Skolaaaa.....

Orkar inte skolan idag... Är pisstrött och fortfarande förkyld -.-  Hade matte som första lektion...... Inte najs.  Ska ha svenska om en kvart ungefär.. Inte så najs när man är trött.... Men jag tror vi skulle snacka betyg idag så om vi gör det så äre ju najs. Nu ska jag klara ett idiot test... Lycka till Hannah.. Lycka till.
Hejdå!

*Nytt inlägg*

Tjo! Sitter i NO salen och väntar på att lektionen ska börja.. Har inte lust med No just nu -.- Vi ska ha teori också så det lär bli tråk.. Vi labbade igår så det lär ju bli tråk idag.. Efter No.n så äre Ev.. Elevens val typ :s Valde bid så jag hoppas på det! De e najs med bild på Ev för vi behöver inte ens Jobba x) Sitter bara och pladdrar bort den lektionen.. De  e najs för hon reagerar inte om man snackar i telefon heller xD Så de e najs.. Värsta snacka i telefon lektionen typ x) Aa, man kan ju snacka med dom som är där också men man har ju lite kontakter utanför lektionen också x) Kommer ihåg när Josse hade Lnd.. Vette fan va det stog för.. Och jag hade bild.. Men så snackade vi i telefon hela tiden och ingen lärare märkte något..? De va lite weird faktiskt.. De är fett stränga med telefoner osv men de märkte inte så! De va najs.. Sen så skiter hon i om man lämnar lektionen och går iväg en stund också xP Men nu ska jag inte uppbehålla er mer..
Tjo!

Grymt!

Aa tjo! Sitter och försöker få Issa att gilla House musik.. Det går nog inte jätte bra. Vi hade precis lektion men nu äre rast (YEEEEEEES). Jag vet inte vad vi jobbade med riktigt.. Jag och Issa hade bara lite kul och.. lyssnade på musik..? Juste, vi skrev någon dagordning grej också. Jag vet faktiskt inte vad det är men jag lyckades skriva den :P Nu attackerade typ Issa Fanny.. Eller hon hämnades lite ^^ Nu ska jag fortsätta digga musik..
Bananabred!

Gaffel

Tjo! Sitter nu i L1 och är lite smått social med folket.. Valle fyller år idag!! GRATTIS VALLE!!!<33  Tycker att vi får hissa henne på träningen imorrn ^^ Men hon är ju topp satt hon lär nog få kastas lite! Idag slutar jag jävligt tidigt (Klockan två) :DDD Fyfaaan va skönt de ska bli att sluta tidigt! Men vi ska göra något skit nu, lektionen börjar... Mentors timme, -.- Aja, bättre än matte!!
Tjo

J*vla blixt.

Imorse vaknade jag av att en blixt slog ner precis utanför mitt fönster. Så alla i familjens Iphone laddare har pajat så just nu laddar jag min telefon i Tv,n... Juste, Jag och Kevin (Storebror) Vaknade av att det lät som att typ, någon släppte en bomb utanför huset..  Men det var bara blixten.. Så jag vaknade och hela huset skakade och jag hörde världens jävla smäll (Ascoolt!). Och de första jag såg var att min tv va ikopplad....... Fick typ panik, röck ur kontakten och bah, Kev.. Jag tror min tv är pangad -.- Sen började jag garva för att de va fett coolt att jag såg blixten i min drm typ xD Jag låg och drömde så jag såg liksom konturerna av en blixt och allt vart asljust! Och så vaknade jag ju av smällen x) De va faktiskt rätt häftigt :P Har vart med om fyra riktiga smällar av blixtrar men den imorse var nog den värsta :P Skitkul! Men TV:n Funkar så jag är glad :D Bara det att alla Iphone laddare är paj -.- Aja, Livet fortsätter!!
Tjoo!

House, house.. And more house!

Har lyssnat på musik nu i några timmar och vart inne på fejs och kollar nu på lite videos av Rmm. Lyssnar också på musik! Just nu äre avicii hör jag.. Nästa låt är av skrillex för er som undrar.. Vill spela TF2 Men jag vill lyssna på musik också så om jag lyssnar på musik medans jag spelar så hör jag inte om någon sjuter ju x) Bara för att jag ska älska att lyssna på ashög musik!! Men jag får nog stänga av musiken snart innan jag tappar hörseln eller bara sänka kan jag ju också göra x).. Nej om man sänker äre inte lika bra ju..  Men jag ska lyssna på några låtar till sen så ska jag spela TF2..
Höööörs! Btw det är klappa till en 97:a dagen.. Jag får passa mig!

Gosh.

Får damp på at skiten inte funkar som den ska.. Så nu får bloggen se ut som den gör ett tag tills jag och Moa har fixat den. Behöver lite hjälp av bästavännen nivet xP Då måste vi fixa en header till mig också..
Inte samma sak utan x)..? Men nu ska jag skita i hur bloggen ser ut för tillfället och spela Team Fortress 2!! De ska iaf bli najs :P Aja, vi seees!
Två otroligt "fina" bilder på mig och Josse.. x)

Heh..

Jag försöker fixa med blogg designen men allt bara fuckar upp sig.. Bilderna funkar inte och hexkoderna fuckar upp sig så all info och skit hamnar längstner och allt hamnar på olika ställen och skiter sig.. Så jag försöker hitta ett fint tema istället med de finns inga fina... Men jag får ta något som finns.. Så det är därför allt ser askonstigt ut och är jätte fult.. Moa, vi måste ses någon dag så får vi fixa igen x) Kommer ihåg de fina timmarna av förväntan och svordomar vi hade sist vi försökte xD Aja, nu vet ni varför!

Tjobre

Hola folket, Gick och la mig ganska tidigt inatt eftersom att jag inte sov något på campingen med klassen.. Så jag vaknade tidigt också, typ nu :P Men jag är fortfarande trött eftersom att de va typ fullt ös på campingen med klassen..! Får väl leva trött idag! Lär väl inte göra så mycket idag förutom att sitta vid datorn, lyssna på musik och sova. Ska bli jävla skönt faktiskt :P Men nu sitter jag och bloggar (Nejmen gör jag, vad kul!! Det visste jag inte.. Ja, jag är trött då får jag dålig humor...) Jag lyssnar på musik och höjer typ.. varje sekund bara för att jag älskar att lyssna på hög musik. Och jag kollar feeeeeejs.. Jaja, inget mer med det! GANDALF!

Jag är grym på att faila!!

Aa, har inte bloggat på någon dag för att jag har vart och campat med klassen. vi sov i någon stuga osv.. Glömde publicera inlägget innan jag drog xD Fööööörlåt!! Men jag var och campade i skogen med klassen inatt ;) Hela klassen (52 pers kanske) Sov i samma stuga. och lärarna lämnade oss ensamma där så vi gjorde vad vi kände för helt enkelt! Dumma lärare som lämnar våran klass i en stuga ute i boschen ensamma, vem vet vad vi kan hitta på..? x) De failade för de sa att vi skulle släcka elden och vi fick inte gå ner och bada och att vi inte skulle lägga oss för sent för att vi skulle orka gå upp tidigt (som fan) på morgonen innan de gick.. vem höll det..? Nästan alla dygnade.. En av dom va jag så jag är ganska trött nu. Halva klassen gick ner till vattnet och badade, och vi släckte aldrig elden för vi tänkte att om vi skulle vilja gå ut till elden under natten så måste den ju vara igång osv.. vi kan ju inte tända en brasa med två pinnar xD? Men vi hade tre tändare varav en funkade lite halft x) Nu varte kanske lite lågnt här men jaja, Tjobre folket!

Tjo

Idag stannar jag hemma för att jag vill bli frisk till torsdag så jag kan träna..! Min röst var ju inte så fin igår men nu slipper alla höra på den för nu har jag istället tappat rösten -.- Inte så mysigt.. Juste, vi kommer inte ha internet på kanske tre dagar nu för de ska slipa golvet så det kommer damma som f'n.. Så de ville inte riskera att göra sönder modemet. Därför bloggar jag från mobilen några dagar framöver.. Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter frukost. Vad mer ska jag skriva..? En grej till kan jag skriva- hejdå ;)

Skolaaaaa

Sitter nu i No-salen och väntar på att lektionen ska börja.. Va nyss i L1 om det är spännande..? Nu snackar Frida och Katarina om något skumt x) Jag fattar inte.. Jag och Ellen sitter och är lite sociala.. Tappade rösten imorse.. kunde inte säga ett ord.. men nu så kan jag prata lite ibland men ibland försvinner den.. Typ om jag säger "Tjo alla här kommer jag" (Tog bara någon random mening x)) Så låter den som att jag säger "Tj lla h kommer" Typ -.-
Aja,  det lär väl försvinna! Hoppas... Nu ska jag vara lite mer social..
Tjo!

Tjo igen

Aa, tjo! Sitter och snackar med lite olika folk :P Vad gör jag mer..? jo jag lyssnar på musik.. Och.. hostar x) Nejmen jag är väl påväg att bli frisk :P har inte feber längre iaf!! Har bara ont i halsen och hostar lite och är hes som fan x) Höga toner funkar ju inte så bra.. som imorse när alla klasser träffades igen och när Josse kom in i huset och såg mig... hon skrek som fan  och ropade på mig och slängde sig på mig så jag skrek... det lät inget vidare.. Menmen! Lite konstigt får man låta ibland!.. Nu ska jag spela TF2 har jag bestämt!!
Tjobre gott folk!

Glömde..

Tja igen.. glömde säga att jag håller på att fixar med bloggen så det är därför den ser ut som den gör..
Ha tålamod för jag ska försöka fixa en design så fort jag har tid..
Heya!

Första dagen i åttan..

Började skolan idag.. Hade feber igårkväll men det gick över på natten. Så jag gick till skolan! Men jag är fortfaraande förkyld, menmen! Och så låter jag som en gris med basröst bara för att jag ska vara så jävla hes -.- Juste, följde med Josse, Issa och Jennifer till stallet efter skolan! Btw de va sju stycken som va nya i klassen :P Tre jag kände sen innan, Martin, Kasper och Jennifer. Och så va de två av Jennifers kompisar som börja, de najs de med :P Nejmen, haha, dedär lät skumt javet men ni fattar va jag menar xP Snackade me en massa folk som jag inte sett på ett tag också, lite blandat tjejer och killar :P De va naaaaaaaaaaajs!! Aja, ska kolla fejs nu, telefonen plingade för ett tag sen och så hade jag fått en massa vänförfrågningar.. Men efter jag kollat de så ska jag spela Team Fortress 2 :D

Aa, förlåt..

Jag är helt slut för jag har haft feber hela natten och hela dagen så jag kunde inte sova inatt så jag har vart supertrött hela dagen och inte orkat blogga.. Vet inte om jag kan gå till skolan imorgon, första skoldagen efter sommarlovet...  Aja, vi får se hur jag mår ;) Har inte gjort något speciellt idag så jag har inget att skriva..
Bananabred

Inget speciellt..

Kollade nyss på en film med storebror Kevin :) Men jag vart fett spelsugen så nu ska jag spela!! Är fortfarande sjuuukling.. Känner mig frisk i kroppen men asså.. förkylningen sitter typ från axlarna och uppåt xD Så jag är lite cp för när jag pratar så mumlar jag i samma tysta ton.. Min hjärna är typ trött bara för att den har en del att jobba med bara för att förkylningen har valt att sätta sig där..? Men jag är aspigg! Sen så har jag asont i halsen så det är fett jobbigt att dricka osv.. Prata gör jag helst inte heller..
Nu ska jag göra mitt! Hejdå

-

Aa, tjo. ska bara skriva ett inlägg satt det inte blir så dött..  Min förkylning har inte precis blivit bättre.... Har bara blivit sämre under dagen -.- Seriöst.. sista helgen innan skolan, helgen då man ska ha kul så blir jag sjuk.. Faaaan. Aja, kom precis hem från stallet. Red ut i kanske en halvtimme..? Skrittade bara lite barbacka, men det vart lite trav också :) De va fett mysigt och Prinsen va jätte duktig <3
Tjobre

Ska bara "förmedla" till folket att jag snackar med bästa vän!

MOA

Amen kul..

Sista helgen innan skolan börjar så blir jag förkyld -.- INTE NAJS. Det är ju sista helgen man ska ha kul..! Inte va förkyld och bara slöa i sängen och lyssna på hög musik.. Suuuuuuck. Ska spela lite black ops (cod) nu.. Får hoppas på att förkylningen går över fort..  Hostar som fan och har bajs ont i halsen. inte kuuult. Plus att jag hostar så jävla cp så folk i omgivningen tror väl att jag håller på att dö eller något.. HAH, hatar att jag ska hosta så jävla cp x( Ska kolla om vi har någon läsk eller något.. Nu blev jag jätte sugen på Energi dryck också!!!! Blev fett sugen på Rockstar... Men nej.. det ska jag inte ha hemma.. Bara tomma burkar.. aja.. nu ska jag spela!
bananabred

Same..

Det blir en slö dag idag igen.. fö Mois match vart inställd "/ Men men! Det är ju sista helgen innan skolan börjar :'(
Orkar inte med en massa skola igeeeen -.- Bara assa plugg till prov.. Läxor.. inga roliga nätter för då måste man sova för att man ska upp halv sju typ!! Ingen fritid heller för att man måste ta hand om en massa plugg, läxor osv.. Och så har jag då det problemet att det inte går att vända tillbaka dygnet!!!! Asså jag är inte ens trött vid tre på natten!! Så jag kan ju inte sova när jag är pigg som fan och har asmycket att göra! Suck.. Aja.. Jag får väl ta smällen som den kommer.. Nu ska jag väl gå ner till huset..? Vaknade precis och ingen är i stugan så jag får väl gå till huset och kolla om någon är där.
Hörs ;)

Breee

Aa tjo! Spelade precis pang pang spel med storebror Kevin som precis börjat gymnasiet! (Dvs han e 95:a).. Nu e ja inne på fejs och lite så! Ska ladda in lite låtar från itunes till telefonen också! Tror jag fick ett sms för några sekunder sen.. Får kolla det! Lär väl inte göra mer än att sitta framför datan ikväll/natt!
Tjobre folket!

Ye

Har precis spelat Team Fortress 2 i en och en halv timme. ska spela mera efter jag har bloggat lite ;) Hade tänkt att dra mig ner till brunn imorrn och kolla på när Moa spelar match :) Vad annars ska man göra..? Har inget på gång sista helgen innan skolan börjar så! Men nu ska jag spela TF2!!!
HAJ!

Skypeeeeee

Snackar med bästavän Moa på skype :D Vet inte mer vad jag ska säga :P Kanske borde fixa lite frukost snart! Moa får vara med mig på skype när jag äter frukost x) Har inget mer att säga.....
TJOBRE!

Wiiieeee

Haj.. hajhajhaj! Alltså hej.. Mamma ringde mig och skulle fråga något och så vaknade jag och kunde inte somna om.. det är därför jag är vaken så tidigt -.- Idag ska jag bara chillaaaaa som fan.. Ska bli förjävla skönt.. Har somsagt haft fullt upp varenda dag nu i några veckor..  Nu vill min katt något också... eller ja venne. Hon bara la sig bakom mig och rullade runt och varje gång jag tittade på henne mjaaaaaoa hon ^^ Haha, somnade med pappas tjocktröja inatt :P Den va fett mysig så jag glömde att ta av den x) Frånoed nu så är jag röjans andra ägare!
Second dad typx) Lär väl spela asmycket idag.... pangpang spel dåra! Vad annars..? Nejmen.. jag skoja men ja, det blir bara en massa pangpang skulle jag säga!
tjao..? Nej.. HEJDÅ

Halloj

Fick bara lust att säga hej x) Har inget speciellt att berätta.. Ikväll ska jag väl vara uppe och fixa med datorn. Och imorgon ska jag sova hela dagen! Eller.. lär väl vakna någon gång men asså.. har ingen träning imorgon och inget på gång så jag ska bara tat lugnt ^^ De ska bli skönt.. har inte haft ledigt på flera veckor typ.. Bara asmycket varje dag osv.. mn imorgon ska jag chilla galet!
Bjuder på en riktigt gammal bild på mig xP
Typ.. tre år sen xD?
Venne vem som tog bilden eftersom att det va jävlgt länge sen.. Inte den finaste bilden men vafan... Hittade den på datan så varför inte se tillbaka lite..? Hejdå iaf :P

Sorry!

Förlåt att jag inte bloggat idag men jag har inte haft tid!! Först s¨ställde jag klockan på... ett kanske? Så gick jag upp, åt frukost och gjorde mig i ordning sen så gick jag till bussen i spöregn så tillomed mina underkläder vart blöta -.- Sen så fick jag träna i blöta underkläder och blöta skor och stumpor!!! Inte så najs. Sen så vare föreldrar möte med laget så de va slut klockan åtta sen så åkte jag hem.. åt middag pch sen så åkte jag till stallet och kom hem typ.. strax innan halv elva.. Ritade faktiskt en bild på Cartman i South park xD Fick inget att göra så jag ritade en snab bild x)) Men nu sitter jag med pappas tjocktröja och ett par faktiskt snygga gråa jeans ^^ Bra att veta att jag har ett par fina jeans..Huh..? Skoja..
Tjoooobreee

:DDDDD

Jag är glad ^^  Överspeeeeeeeeeedad!! Superglad!!!! Och det blev jag nu.. några timmar senare x) Iaf.. körde stilla flickis själv idag och jag är fett nöjd :D Jag har ju kunnat länge mebn jag har inte vågat men nu körde jag själv när ingen ens va där :D Heeelt och hållet själv ^^ Ska inte tjata mer om det.. Har spelat Team Fortress 2 nu ett tag! Och åt middag för inte så länge sen.. Ja, vad mer ska jag säga..? Är fett speedad så jag får väl gå ut och springa av mig och dampa loss på tomten eller något x)) imorgon ska jag träna igen :DD Fast de kommer nog inte bli så mycket mer än fys för vi ska ha fystest :P Vill köra flickis juuuuu!! :( Aja, det blir väl bra att ha gjort fystestet..? Mitt håt är helt..TOTALT.. fullt med en massa skruvlockar ........ suck.. Aja.. fram med platt tången :P? Eller så skiter jag i det för jag ska ju bara vara hemma inatt..?.. Åhh va skönt..!(Misstolk xD..) knäckte precis ryggen x) de va jätte skönt ^^
Nu spårar jag ur här och bara skriver och skriver :OO Nu ska jag dampa loss lite på tomten x) TJOBRE!

Kiwi..?

Hola, har precis spelat Team Fortress 2..som vanligt antar jag. Vi har typ internet nu :S Men den är borta vissa dagar..? Helskumt.. Snart ska jag gå upp till stugan och äta lunch sen gå mot bussen och dra till träningen. Sista dagen med Ben :( Den amerikanska tränaren dåra.. Efter träningen ska jag väl till stallet antar jag.. Har man häst så har man! Men jag lider inte av de så :) It's just fun! Innan jag ska gå till stugan och äta så ska jag nog.. kolla Fejs :P
tjooo

Bara så ni vet så ska jag spela Team Fortress 2 nu! :D

NU SKA JAG HA KUL :D!!!

Holaaa.....

Asså orkar inte blogga men jag orkar ändå..? Jag har typ, riktigt tråkigt så jag har ingen aning om vad jag ska göra.. BORING. Sitter i sängen, datan i knät och lyssnar på höööög musik.. då bra musik och inte dålig! Haha, logiskt..? Med bra musik menar jag typ House, Progressive House, techno och sånt i de stuket. Märkte precis ett hål i min strumpa.. kul att veta va?..... Somsagt, jag har tråkigt.. HAHAH, NU FICK JAG KUL! Måste bara berätta vad som va kul ^^ För typ en timme sen.. efter jag hade skrivit de förra inlägget så skulle jag ju gå upp till stugan och hämta något att dricka.. Och eftersom att de renoverar huset så har de tagit bort typ.. två stora vägger och en lite minde vägg.. och på den lilla väggen som de tagit bort satt det en lampknapp.. och jag skulle tända lampan i köket och så snubblade jag lite lätt på min egna fot (klant -.-) så skulle jag ju samtidigt tända lampan på så va de ingen vägg där längre xD Så det slutade med att jag hamnade på golvet.. xD Nivet.. Gammal vana att det finns en lampknapp där x) Plus på det att jag snubblade xD Fail av mig..!
TJOBRE

Weho

Hola, såg nyss de "riktiga" klasserna vi ska ha i åttan... Inte nöjd... Borde inte säga för mycket på bloggen.. om ni vill veta så messa eller något xD Har precis spelat Team Fortress 2 i ungefär två timmar. Messade precis med lite olika men de verkar ha blivit tyst..? Sitter nu i huset de renoverar i för jag orkar inte va uppe i stugan.. men jag vill ha något att dricka så jag lär väl få gå upp till stugan och hämta något.. typ nu? Ska inte skriva mer för jag har inget att skriva om och då blire bara tråkigt att läsa....... Tjobre

Hola

Sitter och väntar på bussen nu... Ska åka och träna. Har inget internet för tillfället för byggarna har kommit en bit på vägen och tagit bort två väggar så du har vi en stor hall!!!!! Yeeeeeeeees!! Fett glad!! Men alla jag känner typ bah, vadå det är ju ingen liten hall.... Men de har fel.. Nästa gång de kommer så äre en ännu större hall!! Haha >:D Men tillbaka till internet.. Jag kommer kanske inte vara lika duktig på att blogga eftersom att jag måste blogga från telefonen ett tag... Men jag kanske får värsta rycket och bloggar hela tiden.. Vi får se! Hööööörs!

Hellu

Tja, Sorry att jag inte bloggat idag men jag har inte haft tid.. Hela dagen har gått åt  i träningshallen.. Åkte ju somsagt dit med Valle halv två och sen hade vi två träning tillsammans för Ben (Amerikanska tränaren)!! Det gick verkligen skitbra och jag är typ.. nöjdare än någonsin!! Dedär lät lite weird... Och sen så tränade laget för honom i tre timmar ;) Det gick ju faktiskt bra det med! Föutom att jag har lyckats med att skada axeln -.- De va nä v byggde A-libb... Toppen står på ett ben medans baserna oc bak personen lyfter upp toppen på raka armar... Suger på att förklara, vet.. Men vi lyfter upp Toppen så högt vi kan och toppen står på ett ben.. Men jag skadade axeln när toppen ramlade baklänges och jag fick typ.. all tyngd/Kraft från toppen på axeln så de knakade till sen nu har jag piss ont i axeln........ Inte kul..... Men jag skiter i det oh tränar som vanligt imorgon! Orkar inte bry mig om några skador -.-
Lev livet förfan!!!!

Omg,

Fick värsta "Omg jag vill blogga" Igen.. Spelade precis Team Fortress 2 (TF2). Men nu tänkte jag ta något att äta och sen kolla på tv eller något? Jo, ha tv:n på men fixa runt lite på datorn! Ja, så får det bli.. Fick precis ganska tråkigt bara för att jag slutade spela men jag orkade inte spela längre så x) Jag lär nog lägga ner minst en timme till ikväll åt att spela.. Snälla, kalla mig inte spelnörd... Jämför mig med riktiga så får ni se skillnaden.. Men iaf... (-.-) Lär lägga ner ett tag ikväll på att kolla på South park också, snacka med folk osv..Imorgon ska Jag och Valerie åka till träningen tillsammans och sen ha en timmes träning med en amerikansk tränare tillsammans :D!! De ska bli fett najs sen någon timme efter den träningen så äre tre timmar med samma amerikanska trärnare med laget!! ;D De ska bli fett naaaaaaaaaz de med ^^ Tog lite flum bilder när jag och Issa sov hos Josse så jag kanske kan lägga upp någon av de men alla vart suddiga för klockan va säkert fyra på natten (Mörkt) och vi dansade på Josses altan så de blev inte så jätte bra bilder men men!
Tjooooo!!

Förlåt

..Att jag inte bloggade igår eller idag under dagen men jag och Issa sov hos Josse och när jag kom hem idag så var jag tvungen att röja ut allt ur huset för imorgon kommer byggarna och renoverar huset.. Så jag har inte haft så speciellt mycket tid heller... Men nu är jag ledig ett tag! Ikväll blire väl för på Måndag ska jag träna fyra timmar, Tisdag tre timmar, Onsdag tre timmar och Torsdag tre timmar. De ska bli fett kul!!
Nu ska jag spela Team Fortress 2! (TF2). Ett "Pang pang" spel där det gäller att sjuta de andra spelarna och skydda sitt lags baser som man tagit över.. Lär nog spela det i kanske.. två eller tre timmar..? Jaja, så länge jag vill.
Hejdå!

Fick bah lust..

Jag fick bara lust att säga Hej! x) Kollar på mtv fortfarande och roar mig själv på ett bra sätt ^^ Hahaaaha, har bara för kul x) Btw tack för fina dagen igår Moa !!! Vi hade bara för kul!
btw alla läsare.. dehär va ett fett onödigt inlägg så läs de under istället x)


HEJDÅ!

Rock N' Roll

Haha, det är en grymt bra låt av Skrillex ;) Ja, jag gillar House, progressive house, techno och sånt ja!
Jag gillar INTE Bruno mars, Justin bieber och sånt skit -.- Fixade precis en billys pizza! Super gott. Kollar på American dad på mtv, det verkar vara det ett tag nu! Men det är helt ok! Ska kolla på South park sen också!

*Rubrik*

Kollar på mtv.. just nu äre skitprogram men jag hoppas att det blir South Park snart ^^ Kom hem från Moa halv tio.. vi hade verkligen askul xD Speciellt när vi åt lunch x) Men vi tror att vi failade för vi började göra ording maten vid tre och så när vi plockade undan va klockan fem..? De va lite weird.. Aja, Vi garvade som fan speciellt när vi åt lunch x) Haha, vet inte åt vad men fan va kul vi hade xD Haha, ska kolla fejs och lite bloggar nu, tjooooooooooo!

Påväg!

Nu är jag påväg till Moa!! Jag får gå dit för min cykel är hemma hos henne xD skulle bara säga det ;) Tjooooo!

Morning

Vaknade precis och ska väl gå upp nu för jag ska dra hem till Moa idag!! Fett najs! Messade henne precis.. Grymt bra att veta... Nejmen jag har inget att skriva! Det är väl det jag ska göra idag, åka hem till Moa och vi ska ha grymt kul! vad mer ska man skriva :P Vi har inte bestämt något speciellt! Btw min tumme mår bra sen den knäcktes igår när vi byggde x)
Jag hör av mig under dagen eller när jag kommer hem! Tjooooo!

Haaha

Riktigt roligt avsnitt av South Park! Haha, garvade lite då och då Cartman öppnade munnen och sa något x) Har sätt riktigt många avsnitt av South park men de som gick på tv har jag faktiskt aldrig sätt! :O Men det har jag nu ^^ Nu äre American dad! det är väl helt ok. Lite väl WB Family guy -.- Men det är ju typ samma skapare satt! Efter det lär jag nog kolla på Southparksstudios ^^ Och kolla på mtv samtidigt ;)
Lätt! (Fråga inte om mitt "Hejdå"... Visste bara inte vad jag skulle skriva..)

Hola

Sitter och kollar på mtv.. som vanligt. om tio min äre South park!!! Naaajs! Sitter och äter typ.. apelsin.? Eller, det är typ blodapelsin! tror att de heter så x) Imorgon ska jag vara med bästavän Moa! De ska bli fett najs för det var ett par dagar sen vi sågs! Efter South park vart på tv så lär jag kolla på Southparkstudios.se ^^ Som alltid! Träningen idag va najs och byggen gick fett bra! Förutom några få gånger vi failade och toppen ramlade och vi va lite ojämna på marken osv..  Failade själv och knäckte tummen men de håller på att gå över så det är ok ;) Längtar till nästa träning! Skulle kunna träna varje dag om jag inte skulle börja skolan snart -.- Är inte sugen på att börja skolan igen! Aldrig..
Hejdå!

Väckt igen..

Ja, mamma väckte mig idag igen. Jag har ingen aning varför men fan jag behöver sova länge på dagen när jag är uppe på natten -.- Ska överaska henne någon gång och väcka henne fem på natten så ska vi se vem som tycker vad.. Men idag ska jag träna igen! De ska bli fett najs och vi ska kasta basket idag :D!!! Asså, orkar inte förklara så duktigt om vad det är för jag suger på att förklara och då skulle det bli ett långt inlägg.. Men man kan säga att tre pers kastar upp en person i luften och så kan dendär personen som kastas upp göra något i luften ibland.. ja det är lite olika saker men sök bara på  Cheerleading  på Yt så ser ni säkert något liknande...  Nu ser jag att det är personer som fösöker nå mig på chatten!
Hejdå!

Jamen tjena..

Hejhej... har typ tappat lusten att blogga totalt.. förlåt för det! Btw träningarna är awesome ^^ Förutom att byggen inte vart lika bra idag x) Men jaja... jag lyckades iaf men något jag aldrig fattade att jag skulle lyckas med idag xD Juste.. ni kanske borde veta vad också xD Stilla flickis och rondat flickiiiis :D Fast de blev inte de finaste men jag är iaf nöjd ^^ Ja... vad ska man skriva..? Sitter och äter ett grönt äpple nu! Och snackar med Karro! Jaaa.. kollar på mtv också. NITRO CICRUS <3 HAha, galna människor jag älskar er xD Nu tog jag en till tugga av mitt äpple.. kul att läsa, huh..? Det är reklam på tv.. Asså jag är alderles för pratig... Pratar om allt.. Skulle kunna skriva upp varenda grönsak som finns.. okej, kommer på typ tre stycken men ändå! *tar en till tugga av mitt äpple*.... Nu börjar det igen!
Seeees..

Sorry

.. Att jag inte bloggade igår kväll men jag orkar inte uppdatera så mycket när jag tränar Måndag - Torsdag..  Så, det lär nog bli typ.. ett eller två inlägg per dag. Men i helgen ska jag blogga mer! Vaknade eller.. mamma väckte mig för en timme sen.... Suck. Men jag ska ju träna idag igen så jag är astaggad!!! Nu kollar jag på South park som vanligt på morgonen då :P Ska kolla vidare!
Hejdå!

tidig morgon

Jag gick upp runt halv tio... -.- För att åka till stallet tio. Och nu har jag vart i stallet och ridit lite och fixat med
Prinsen :) Älskade Prins <3  Men jag är jätte trött just nu för jag brukar sova vid denhär tiden -.- ska nog gå och lägga mig igen. Fast jag vill se South park också! Jag vet! Jag sover först.. sen kollar jag på South park! Eller jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. kollar nog på South park först och sen sover..Jaja, det blir som det blir ;) Yee, nu kom min ena katt och ville gosa :P
Hejdå!

I hate to say goodbye..

Ja det är något av det värsta jag vet.. Att säga hejdå! Men iaf.. sitter och kollar på South park nu! Sååååå najs!
Och dagen jag längtat så länge till, är snart över! Men imorgon är det träning igen! Och på onsdag, och torsdag:D Men de va fett najs att träffa laget igen!!! Så nu var det dags att starta en ny sesong med världens bästa lag <3
Har typ redan börjat sakna alla igeeeen.... Aa, det är något jag också är dålig på.. att sakna personer! Kan sakna en person precis när vi sagt hejdå.. Även om vi möttes härom dagen..! Aa, sånt är jag dålig på.. Att sakna personer och att säga Hejdå. Men nu är det dags att säga det jag inte vill säga..
Hejdå

Weho!

Snart ska jag träna :DD Bara några timmar kvar..Verkar som att Madde också är lika taggad som jag :D Snackade med henne förut ^^Tror att alla är taggade men iaf :P Messar med Moi, eller först vare hennes kusin som tog hennes mobil (-.-) och trodde väl att jag inte fattade att det var hon..? Fattade det efter någon minut -.- Men nu äre iaf Moi jag snackar med ^^  Har inte så mycket att göra.. tänkte  kolla på south park :D Ja, det gör jag nu..
Hejdå!

Morning

tjena, vaknade precis. Hör att målarna målar utanför mitt fönster just nu... Juste, har glömt att säga att de ska måla vårt hus idag! Och imorgon kanske om de inte hinner..? vet inte hur lång tid det tar att måla huset. Iaf.. nu ligger jag i sängen och tuggar på mitt äpple och är inte på datorn.. Kul att veta, huh..? Omg, insåg precis att det var måndag!!! Om typ bara några timmar så börjar man träna igen :D Och jag får träffa alla igen :D Naaajs najs! Kollade som sagt på South park igår! De va najs för de va South park från 00:00 till halv tre :D Då hade man något att titta på :P
Vi hörs!

South park time!

OMG!! Har nu kollat på första programmet med South park!! Har sett den förut men den är så jävla kul! orkar inte förklara vilken det var men den är så jävla bra!! Btw det är South park halva natten!!! eller... inte riktigt halva men från 00:00 till 02:30!!!!!!!!!!!!!! OMG SKA LÄTT KOLLA PÅ DE :DDD Nu måste jag kolla!!!
Hejdå!!

still looki'n at it!

Ja, jag kollar fortfarande på mtv :P Okej, det låter som att jag alltid kollar på mtv... men ett par timmar per dag. Några timmar på morgonen, några timmar på kvällen/natten ;) Jaja, nu är det Half pint brawlers men jag kollar inte så mkt på  det för jag håller på med datan :P Väntar till midnatt för då äre SOUTH PARK!!!!!!!! :D Det känns som att det var evigheter sen men det var ju bara några timmar sen x) Så om en kvart blire South park time x)
Hejdå!

hmm..

Tja, kollar fortfarande på mtv.. men nu till saken! Funderar på att göra en header! Men jag kan inte bestämma mig! asså varför inte men jag är inte så bra på det och så brukar jag inte få till den i bloggen så som jag vill ha den -.- Duvet Moa vad jag snackar om när vi försökte lite för mycket.. x)) Men kul var det! tills vi insåg att det inte funka -.- Men jag kan vara lite snäll och försöka! Så måste Jobba lite på det nu!
Hejdå!

Mtv

Kollar som vanligt på mtv nu och med datan i knät ;) Åt  nyss middag! Asnice! Vi tog hem hästarna från sommarbetet till stallet klockan sex och jag kom hem klockan åtta! Prinsen och Wiktor (Min häst och en annan) har tyvärr fått ögoninfammartion :( Inte så kul för det blir en massa kladd i ögonen man måste ta bort och sen skölja ögonen med ett special vatten som det inte finns några baciller eller smuts i osv.. Mycket jobb med häst! Men jag är van för jag har haft häst i snart 7 år! Jag har fått tanken att liva upp bloggen med att skriva något speciellt eller aa, göra något kul! berätta om något kul eller vad som helst! Så om ni har något bra förslag som ni vill att jag ska göra så är det bara att kommentera så gör jag så gott jag kan!
Hejdå!
Lägger in den här bilden jag slängde ihop på några sekunder härom dan! Tyckte den vart najs eftersom att det är South park!!!! <3

Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sen. Kollar på mtv! Men det är inte så bra program.. Paris hilton my new bff..? Inte bra -.- Ska kolla på South park snart! Juste, vaknade av att någon skickade sms klockan typ.. 9 imorse!
Morgon pigg person x) Nu fick jag hicka också.... Suck. Men jag måste kolla fejs och lite andra bloggar nu!
Hejdå!

Home!

Tjena, kom hem från Benny och Jossan 00:35 ;) Hade det as nice! :D Alltså fett skoj x) Nu kollar jag på mtv, ofc! och jag missade precis Nitro Circus!!!! Men det är pranked nu så jag är glad :D IMORGON ÄR DET MÅNDAG!! :DD DET BETYDER ATT JAG SKA TRÄNA OCH TRÄFFA LAGET IGEN :DD!!!! Taggad som F'an!! Så from imorgon och till Torsdag så kommer jag vara ganska upptagen för jag tränar, Tre timmar Måndag, tre timmar Tisdag, tre timmar Onsdag och tre timmar Torsdag! Så jag kommer inte uppdatera lika mkt tyvärr :/ Samma nästa vecka! men under helgerna kommer jag blogga lite mer :D Såå, vi hörs!

Morgon!

Ja nu hör jag av mig för jag vaknade precis! Sen så hörde jag när jag vakna att bästavän Moas storasyster Malin har fått sitt andra barn tidigt imorse!!! Superkul! Grattis hela Moas släkt säger jag då!! Jag har inte sagt dethär men igår kväll när jag satt på nedervåningen och kollade på tv (jag var själv) så såg jag att det satt en vårtbitare inuti huset! Jätte nära mig!! Och jag har fobi för vårtbitare!!!!! Som sagt, jag vaknade nyss och jag vågar inte gå ner på nedervåningen och jag är ensam hemma..... Jagvet, jag är en fjolla som är så jävla rädd för de men fobi är värre en att vara rädd! VIssa av ni som läser kanske också har fobi för något! Så ni som har det vet hur det känns.. men jag har riktig fobi (eller vad man ska säga....) Jag kan inte ens se de på bild, om jag tänker på de så blir jag stel och vågar inte gå på vissa ställen för att jag vill inte (kanske) råka träffa på en vårtbitare! Men nu får jag sluta tänkta på de.... Nu längtar jag verkligen tills snön faller..!!
Vi hörs!

Just telli'n

Ska bara säga att jag fortfarande kollar på mtv! Har gjort det i några timmar nu ^^ Kommer nog kolla på det i några timmar till :P Hör nog inte av mig förns jag vaknar! Men vi ses när jag vaknat!
Håller med! Skööönt med lediheten! Men snart börjar ju skolan igen!! Jag orkar inte börja skolan igen, läxor, plugg, prov, beting och sånt.. suck.. Jaja, ta vara på tiden av sommarlovet som är kvar! :D
Hejdå!

Hello

Kollar på mtv nu som vanligt! Hihi, kollade precis fejs och läste lite bloggar också! Om ni vill att jag ska göra lite "reklam" för eran blogg så äre bara att kommentera ;) Asså, jag kan länka till eran blogg och lägga in en bild på dig/er :) Låter väl bra? Jag behöver inget för det utan jag gör det bara för att vara lite snäll :P Nu ska jag kolla lite fler bloggar och sen kolla vidare på mtv!
Hejdå!

mtv

Kollar på mtv ja :) Jag hade tänkt att gå ut och springa lite idag också. btw sprang igår också.. Och så ska jag göra styrka osv. Jag är lite trött också så jag sitter kvar i soffan ett tag till. Och jag orkar inte riktigt blogga just nu så jag säger hejdå :D

South park!

Vet att ni har förstått det men varför inte säge det igen..? :P
Jag älskar South park!
Haha, en bild jag slängde ihop på någon sekund :P

Godmorgon

Vaknade jätte tidigt idag.... klockan elva, asså jag menar.. TIDIGT..! Plus att jag gick och la mig sent också för att jag kollade på mtv osv. Men jaja, nu är jag iaf vaken och jag skriver (?) Ska kolla lite andra blogger efter dethär, lyssna på musik och kolla fejs! Hejdå!

Hi again

Kollar fortfarande på mtv :) hade tänkt att hämta något att äta också, blev lite hungrig faktiskt! Blir inget längre inlägg nu för jag har inget att berätta..! Men vi hörs!

Hi

Sitter och kollar på American dad på mtv just nu! De är ganska kul det med. Nästan Family guy men ändå långt ifrån! Samma tanke men inte lika kul xD Inte samma humor eller något men samma tanke :) Missade både Jersey shore OCH South park ikväll.... Så typiskt! Men det kommer repris från Jersey shore någon gång inatt vet jag och säkert mer South park :D Nu ska jag kolla vidare! Vi hörs!!

Skype!

Snackar med Moi på skype :) har gjort det i typ en och en halv timme. vi sitter och kollar på mtv båda två också ^^ Nu kom hennes pappa hem hörde jag x) Nu ska jag kolla fejs och fortsätta vara social :) Vi hörs!

Lunch..

Åt lunch ganska tidigt idag, Jag åt klart nu :) Sitter och chattar med Moa nu :D Btw hennes blogg heter: Moisblogg.blogg.se Hon uppdaterade den just nu också så läs :D Idag vet jag inte vad jag ska göra, tror jag stannar hemma idag och bara chillar ;) Nu ska jag vara social med bästavän! Hejdå!

Tack

Det är inte varje dag man får flera vykort från samma person samma vecka, vill säga tack till Issa som har skickat flera vykort, till mig samma vecka. Tack gumman!

Morning

Igår kväll kollade jag på mtv tills jag la mig :) Och runt... vad nu klockan var.. 01:40?? JAg vet inte men då var det iaf Nitro Circus!! :DD Haha, nej jag kommer inte tröttna på det heller :P Men nyss lyssnade jag på musiken på mtv men det blev Justin Bieber så då flög jag på tv konrollen och stängde av tv:n.. Ja, jag hatar Justin Bieber! Men jag har satt på tv:n igen så nu kollar jag på Simpsons istället :) Jag börjar sukta lite efter frukost också! Kanske ska ta det i nästa reklam ;) VI hörs!

Tjo!

Sitter nu och kollar på mtv! Wiee! just nu är det Blue Mountain State.. Inte så jätte kul men efter det äre SOUTH PARK!!! :DDD Kommer aldrig tröttna på South Park!! men iaf, idag var jag hemma hos Moa :D Vi hade verkligen skit kul xD då menar jag vekligen skit kul!!!! Vi gjorde lite allt möjligt :P Hade precis tänkt att sätta på lite musik och hålla på med datorn medans jag väntar på att South Park ska börja :D!! Så vi hörs!

Top 11@11

Kollar på det på MTV nu... Och typ halvsover..... Jag vet inte varför jag är uppe såhär tidigt men det var så ljust ute så jag kunde inte somna om :/ men nu vart det Bruno mars på MTV så nu byter jag nog kanal några minuter.. Ska träffa Moi idag! Men båda har lite ont i halsen så vi kommer inte bada något :/ Haha, förra året var jag och Moi på typ en promenad och så gick vi in på en stig.. Och så hittade vi jätte mycket kantareller xD så vi fick gå och fråga folk om plast påsar xDD de va så jävla kul men iaf.. Vi hade tänkt att ta samma promenad idag x)) Men nu ska jag hämta något att dricka :) Hööööörs!

Spikmatta..?

Min statistik ser ut som en spikmatta. Asså, jag suger på att förklara men jag kan ju göra så gott jag kan ;) Ena dagen är statistiken hög och andra dagen har statistiken från dagen innan halverats! Så de går lite upp och ner :p men jag är otroligt glad över att statistiken har gått upp mycket!! :D sitter fortfarande och kollar på MTV, nu äre inte så speciellt bra program närmaste timmen men jag hoppas att man får se lite Jackass, Nitro circus och South park senare mot kvällen! Båda mina katter ligger på min mage just nu :) så söta de är ^^ Nu ska jag kolla vidare! Vi hörs!

Här kommer det!

Jag kollar på South Park på MTV!! Lär kolla på MTV ett par timmar till ;) nu ska jag fortsätta kolla, Hörs!

Home again

Kom hem runt sju och åt middag för inte så länge sen. Vi hade jätte kul på stranden ;) Inte så mycket att säga..Det var varmt i vattnet! Aja,Ska snart åka till min häst och ta hand om honom! Btw Prinsen heter han. Nu ska jag hämta mer cola, kolla vad som händer på fejs och vad det är på mtv! Jag spår min framtid again.. Senare mot kvällen kommer jag skriva att jag kollar på South park (again..)Och nej, för er som tror att jag kommer tröttna på South park, NI HAR FEL! Jag kommer aldrig att tröttna på South park :D!! Haha, veeeerkligen min humor!! Juste, måste läsa lite bloggar efter jag kollat fejs också! Vi hörs!

Moa idag!

Idag så tog sig Moa hem till mig och vi kom precis hem från en åktur med Cabben ;) Vi ska dra till stranden någon gång idag också och bada! Jag vet inte när det blir men jag slänger in ett inlägg om det sen! Nu ska vi fixa lite ;) Hejdå!

Najs

Hade tänkt att vara lite snäll och svara åt Willian i ett litet inlägg ;) Sv: Ja jag tycker också att South park äger!Cartman är skönast av alla xD Gillar du Jackass också? Haha, jag älskar Jackass!! Nu till din fråga. Nej jag har inte vart på Åland någon gång :P Du kanske har det..? :) Btw det är Jackass om några minuter som jag ska kolla på! Tack så mycket och jag hoppas vi hörs ;) Hejdå! :) william om Next, South park: southpark äger:D Har du varit på Åland någongågng?:D

Next, South park

Ja så står det på mtv just nu! så det betyder att det blir South park för min del :D Haha, så jävla kul program asså! De borde vinna ett (mycket flera en ett) pris!! Btw nu kom min katt och la sig på mitt ben. Hon är så söt min lilla katt ^^ Men jag har ingen aning om vart min andra katt är :S Han kanske är där nere..? Aja, nu ska jag kolla fejs sen South park Hejdå!

Home

Kom hem klockan tio från båtturen med min kusse :D vi hade skitkul!! och solen stekte på som fan, tänkte testa om det gick att steka egg på min rygg men jag prövade aldrig xD nu kollar jag på MTV som vanligt och ska dra ner och hämta cola! Känner hur det fortfarande att det bränner på ryggen :p Nejmen det är varmt på ryggen xD Säger hejdå nu och jag hör av mig under kvällen!

Blir väckt...

Jag blev väckt av pappa för inte så länge sen ... Men jag är iaf inte lika trött idag som jag var igår. Men jag är lite trött just nu eftersom att jag inte sov mycket för att jag gick och la mig sent och blev väckt nu, för en liten stund sen!!! Riktigt tidigt dåra... Men jag ska ju ut med båten så jag lär vakna till lite :p men det är de jag ska göra idag, vara ute med båten med min kusse :) och i morgon ska jag vara med bästavän Moa!! Hejdå

Night videos

Nu är det Night videos på mtv till klockan sex på morgonen.. Jag lär väl få lyssna på den musiken hela natten för jag är inte trött alls xD

South park!

Kollar fortfarande på South park på mtv. Efter som att jag har vart så otroligt trött hela dagen idag (igår..) så är jag skit pigg nu xD Jag är typ piggare än jag nånsin har vart xD Nu ska jag dricka cola och kolla vidare på South Park! Och hälsa Karro en fin vecka :) Hejdå!

Haha

Här kommer min andra grej jag visste :p nu kollar jag på South park!!! Haha, inatt blire South park hela natten!! Hejdå!

Som jag trodde

(läs förra inlägget) Här kommer det!! jag kollar på Nitro Circus och äter pizza!!! Hejdå!