Köpa ny jacka!

Jag ska köpa ny vår jacka hade jag tänkt ;) Jag älskar den iaf. Svenskan börjar så..
Chiiao!

Saknar bästavän Moi jätte mycket!!<3

MOI! Jag saknar dig skitabaja mycket och jag kan inte leva utan dig!!! Du får ta och komma hem snart! Vi måste göra något så fort du kommer hem bäästavän som jag älskar så jääää.vla MYCKET!<3

Hej igen!

Nu var det väl igår jag uppdaterade? Men jag är inte super på att uppdatera som ni kanske märkt? Men strunta i det..
Idag har jag vart i stallet och ridit på min prins<3 Men nu tittar jag på Simpsons och Family Guy <3 Vilket av dem tycker du är bäst? Skriv gärna vilket av dem du gillar mest! Family Guy eller Simpsons? Men kl 8 börjar lets dance och ja tror ja kollar på dä :)
Chiao!

Ny dag!

Idagär det en ny dag! Godmorgon på er allihopa! Idag ska jag fram till lunch chilla hemma och kolla på tv. Mamma kommer hem vid ett och då ska vi åka till stallet och jag ska rida på den nya jättestora volten! Om det är någon som inte vet så har jag flyttat stall (i söndags) till ett fint stall med massa fina rid stigar och ett fantastiskt stall, trevliga människor och en jätte stor ridvolt! Hur trevligt som helst! Men innan lunch funderar jag på att gå ut och ta lite kort! Skulle gjort det på isen igår men glömde kamera -.- Ni kanske kommer få se lite kort senare under dagen! Så håll utkik! Det var riktigt kul igår för jag och pappa tog fyrhjulingen till stallet och vi skulle över en äng och så fastnade vi i jätte djup snö! de va jätte kul! Sen när vi kom hem åt vi lunch och så gick Kevin upp. Efter lunchen gick jag,kevin och pappa en promenad på isen sen hämtade vi fyrhjulingen och åkte på isen! Kevin åkte först runt två varv runt isen (ett varv tar en kvart) och Kevin kom upp i 80 på isen x) Sen skulle pappa ploga lite
snö som varpå banan runt! Hoppas alla kommer ha en bra dag!    Chiiao!
bild på mig x)

Hemma

Nu har jag kommit hem från stallet :) jag och pappa tog fyrhjulingen till stallet. Men nu står jag och steker korv och de ser klara ut så jag ska äta nu :) efter lunchen ska jag ner på isen och glida runt ;) Chiaoo!

Då börjas det igen...

Då får man väl börja blogga igen då? Tro inte att jag har all tid i världen så jag tror inte att jag kommer hinna blogga så sjukt mycket. Jag skriver från min iPod touch så det kommer inte bli ett långt inlägg för jag vaknade nyss och det går snabbare och skriva på datan. Ska göra lite kul idag så håll utkik ;) Men jag vaknade nyss och ligger i sängen och skriver och min katt går runt och nosar runt mig. Jag börjar bli hungrig så jag får väl ta och resa på mig och gå ner och äta lite frukost. Nu började kissen jama (mjaoo) lite så jag ska gå och klappa på honom. Chiao!

RSS 2.0