Roflmao

Sitter och chattelichattar med lite folk ^^ en av dom är en riktigt fin människa, bara det att hon inte fattar det och vill inte tro mig........... FÖRSTÅ DET FINA MÄNNISKA!!<3333 Iaf, fick typ värsta "OMG JAG MÅSTE BLOGGA" känslan... Men jag har inget att skriva om... Kanske borde lägga in lite bilder för att de ska bli lite kul men jag har ju inga bilder xD
Aja, breee!

@ stallet

Står på ridbanan och betar Prinsen efter att ha hoppat lite med honom ^^ orkar inte skriva mer, måste ta hand om hästen! ;)

Ingen kunde fota mig så jag tog kort på ett hinder istället xD


Hola

Hha, tog ganska lång tid för mig att komma hem från bussen xD har ju typ.. Ett trasigt ben xD haha, det låter kul nejmen asså, har typ överansträngt två muskler i benet så jag haltar lite då och då (-.-) och så gör det skitont att springa....-.- sånt är livet! Hade typ samma sak förra året fast i en muskel och inte två.. Typ enda sättet att få bort det är att inte träna så hårt fast jag vägrar att sitta och kolla på laget när de tränar.. jag tänker fan inte över en skada och skylla på att jag måste ta det lugnt! Aldrig, jag ska fan träna!
Iaf måste snart till stallet..

Kramisch'

Haha någon random bild jag tog xD


Busseeeeeen

Väntar på bussen.. Trampade i typ.. Getskit påväg till bussen :P sitter och messar med josse som sitter på andra sidan vägen typ 50 meter till vänster :P men bussen går om typ 50 minuter så jag lär få sitta här ett tag! Senså rare 40 min att gå hem från bussen också!
Men tjobre hör av mig ikväll!!

Btw på bilden är Josse x) smälter in lite grann xD


Provet is back..

Wehå.. Fick tillbaka spanska provet.. HAHA. det gick inte speciellt bra om jag ska säga så xD haha, måste lyssna lite nu kanske.. Heeeejdå

Det står iaf gotagbar x).......


Tjobre

Har spaaanska... Fett b.. Ska är inne på app store och ska fixa blogg.se appen.. Äääääääntligen har de skaffat en aaaappp, fast jag funderar på att byta till devote.. verkar fett mycket enklare! Meeeen jag tar det en annan gång för jag orkar inte fixa med det nu x) Ska bli en fett lugn fredag kväll.. Hemma och Chillar med musik fejs osv osv.. Southpark också ^^ Asså så blire ju om jag inte kommer på att åka någonstans ikväll men det tror jag inte för jag är så jävla trött!  Okej, nu ska jag vara social..
tjoooo

Hola

Har Sveeeeeenska.. En och en halv timme lång svenska, inte najs -.- De flesta sitter och är så sociala med Wordfeud.. Okej, jag ska inte säga något x)
Shiieeet måste gå!! lärare på G!

broo

tjo, ska snart ha lång So. Är väl ganska ok men faaan va jag är trött! Men iaf.. Efter skolan så ska jag, Issa och Josse dra till donken bara för att jag och Josse är så jävla sugna på Mcflurry! Fyfan va gott ju! Aa, vi får fetta oss lite tycker jag ^^ Men Josse sa att hon va sugen på en flurry och då blev jag också de så då sa vi att vi skulle dra till donken och då ville Issa också me x) Och efter det drar jag till stallet och tar hand om Harry och Prinsen <3 Ska bli sjukt kul att hjälpa harrys ägare lite med honom :) Ska rida Harry några gånger för att hon ville ha hjälp av mig med det och så ska jag göra markarbetet också :P Asså, mocka, packa hö osv osv.. Men jag känner att jag borde vara lite social nu..
Tjobreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I know, jag ser lite ruulig ut men eller va iaf söt ^^<3
Okej fan, mobba inte mitt fejs men om jag inte publicerar nu kommer jag ångra mig så jag publicerar även fast jag ser heeelt jävla flippad ut..
Tjobre!

Rombom

Morning, sitter på golvet med Issa i L2, hon ska ha svenska och jag matte -.- orkar fan inte matte, men efter det så har jag sveeenska och det är väl helt ok..? Sen har jag slöjd..... TAGGA STICKAAA!!! STICKA MÖSSOOOR.. Aa, inte så kul förutom att vi sitter i ett rum fult av garn och pumpar musik.. Ser att issa sitter och läser min blogg... Heeeeeej Isabellaaaaaaa. <3 Satt faktiskt på balkongen när jag vakna för bara för att jag bor på landet ska de vara så jääävla fint! Speciellt på morgooonen när sooolen går uuupp ^^ Okej nu börjar jag bli kooonstig.. Men efter skolan ska jag ta hand om min häst och en till :D Ska ta hand om Harry och hjälpa ägaren att rida honom lite då och då :D Också ska jag rida min Prins också ^^ Ska bli superkul! Men nu måste jag vara social för nu kommer de lite folk.. Tjoooobre folket!

...One day

Aa tjo igen, fick tråkigt så jag snaaaackar lite här ist.. snackade med Moa nyss men hon va tvungen att gå.. Så nu är det ingeeeeeeen jag snackar med?! Inte ofta det händer.. Juste, lyssnar ju på musik också ofc.. (alltid hög musik ^^) Så jaaa, jag vette fan va jag ska göra nu när jag inte är så social för tillfället x).. Asså faaaaaaaan, orkar inte orientera imoooorgooon!! Suger fan på att orientera! Va i nacka och orienterade i sexan tror jag, kan vart början av sjuan också.. NEJ det va i sexan! Aa iaf, jag och en kompis hittade fem kontroller av tjugo och vi kom tillbaka sent som fan.. Så jag ser verkligen inte emot en orientering som betygsätts -.- fyfan asså, jag kommer nog inte lyckas så bra.. hoppas vi jobbar typ i par eller nåt så hamnar jag med någon som iaf kan hålla kartan åt rätt håll. eller ens kunna veta i vilken del av landet vi är i typ.. nej det vet jag faktiskt! Men vi skulle samlas vid något ställe och jag har ingeeen jävla aning om vart del ligger eller vilka bussar som går dit eller nåt! Jag trooooooooooor att det ligger i nacka men jag har ingen aning... Får väl använda mig av en karta! nej juste.. jag kan inte för jag suger på att orientera! hmmmm, får fråga någon i klassen.. Men nu ska jag inte skriva mer för jag kommer aldrig sluta skriva och sååå, men tjoooo!

Faaaaaaaaaaan

Ska orientera imorgon med klassen i fucking två timmar på morgonen... fml känsla på de -.- Sov hos Josse inatt, vi hade typ, lite mer en asroligt x) Senså snodde jag, issa och Josse Viktors säng så vi sov i den istället för att typ, sova i en bäddsoffa ^^ de tyckte jag va ganska smart! Fast jag låg ju på kanten så jag ramlade ner för sängen inatt... inte kul.. senså fick jag typ värsta skrattanfallet mitt i natten och försööökte att inte väck alla andra x) Idag så hade vi tänkt att åka in till stan men vi kollade på South park senså va klockan helt plötsligt fyra och så va Josse tvungen att åka till stallet och Issa skulle till nacka osv osv, så jag följde med Josse till stallet. Btw jag kom hem nu. Nu ska jaaaag kolla feeeejsboken tjobree

Tusen gånger om

Tjoo, vaknade precis av att en geting flög in under mitt täcket.. fml känsla asså -.- Men jaaaaaag är faktisk jävligt glad så jag skiiiiter iiiii det :DD Snackar nu med Moa som också vaknade för inte så länge sen :P Jooo, idag ska jag träna, senså åka hem till josse och röjaa!! nej jag skoja men jag och issa ska sova hos henne inatt :P Och jag gillar att ha musik på högsta volym, och det gillar Viktor med, sååå jag tycker som så att vi tar hans stereo och höjer till högsta och pumpar house! Haha, senså lär ju jag issa och josse ha jävla kul som vanligt :P Senså kan ju vikke ge mig lite råd till x) Diggar hans killhjärna.. x) Meeeeen, nu sitter ju jag och lyssnar på musik som vanligt.. på hög volym ofc! nu äre Skrilex!!<3 AJ LÖV JA SKRILLEX <3 HAha, orkar inte skriva meer, Hiiiiiiido!

längar efter något som kan rädda mig

Viktor, tack som fan för rådet! Det behövde jag! Nu är jag bara asglaaad, nu måste jag bara vänta lite x) Asså, kommer inte skrivare i bloggen så ni får fråga mig någon gång istället xD sitter och snackar med Josse och snackade med Viktor men han drog :P vet inte vad jag ska skriva mer.. Hejdå <3 Ska bara säga att jag är så jäävla glad så det är inte sant!

Hola

Tog fyrhjulingen till stallet och mockade hagen i tre timmar.. Gasade runt lite också för skojsskull :P Men inte i hagen dåra.. Sorry alla som drogs med mig inatt.. ja va lite störd inatt jag vet.. förlåt för de! Men jag fick för mycket att tänka på, både bra och dåliga saker.. Men jag ska inte ta ut det på er så förlåt! Förlåt som fan! (Byter samtalsämne helt random nu....) Ikväll så ska jag till grisslinge och käka med kompisar från stallet! de ska bli najs! Orkar inte skriva mer.. måste in på fejs xD

moorning

tjo, vette fan varför jag är uppe nu men ja, uppspelt som man är så var ja tvungen att gå upp.. sitter såklart och lyssnar på musik som jag alltid gör. Just nu äre One day med Lmfao! Den är fan grym :P Somnade såklart med telefonen i handen inatt.. brukar göra de när ja messar me folk eller nåt :P gick och la mig ganska tidigt för att vara mig.. tror klockan va runt tre. men folk jag snackade med skulle gå och lägga sig, duscha och allt va de skulle göra.. så jag kollade på tv en stund då (NITRO CIRCUS<3) senså gick jag och la mig runt tre. Måste kolla fejs och läsa lite bloggishar! tjo

tjobre

ska snart kolla på south park <3 de va ett tag sen! och efter jag har kollat på det så ska jag spela! Är ganska sugen på Modernwarefare 2..! Skulle va najs för de va längesen jag spelade de spelet! Ja, de är pang pang.. bara pang pang! Men nu ska jag svara åt de som skriver till mig.. tjooooooo

Hej igen!

Hej hej! Sitter och lyssnar på musik och snackar med Moa!! Jag är skraj, glad, överlycklig, nervös skitskraj och jätte glad samtidigt.. varför stannar utanför bloggen men om ni vill veta så messa eller fråga någon gång :P Moa du vet varför xD Shieeet. aja, har inget mer att skriva :P hör av mig imorrn eller inatt ;)

Föööörlåååååt barneeen!

Sorry som fan att jag inte bloggat på två dar men jag har veeeeeerkligeeeen inte haft tid.. håller just nu på med en inlämning som ska vara klar om tre minuter.. Matte inlämning -.- Idag äre ju freeeedag :D så de betyder ju typ bara feeeest med komiiiiis!Nej ikväll blire inge fest men på söndag!! Då jäävlar skare bli fest :D Så jävla najs de ska bliiii! ääääääntliiiigen! Men iaf.. ja venne va jag ska skriva men i helgen så ska ja ha bloggen igång lite mer än va jag har haft denhär veckan... Ojdå.. nu kom matte lääääraren.. fml inte matte. Aja HEEEJDÅ

Lemshagaaaaa speleeeeen..

Tjo, sitter i ladan och väntar på lite folk. NU KOM ISSA!!!!!!! WEHÅÅ!! haha iaf, vi har typ något lemshaga spelen idag och de är typ någon idrotts tävling som 7-9:an är med i.. Senså ska jag va me och springa stafetten (som typ avgör det mesta) bara för att folk ville det och för att jag va tydligen snabbast..? Aja, folk ville iaf de så jag stog upp för klassen.. Nu kom Ellen också!!! Nu äre bara resten av alla i klassen som ska komma x) men jaja, blir bara en idrotts dag på ip (idrotts platsen..) HEJDÅ BARN!!

Tjo

Har hemstudie dag idag :D Fast, vi är inte lediga helt utan vi ska göra uppgifter hemma istället för på skolan -.- Varför inte bara låta oss vara lediga..? Men jag gjorde svenskan igår (den va bajskronglig..) Och så gjorde jag NO.n på lektionen och så har jag gjort idrotten och håller på med SO.n. De va najs för vi fick inga uppgifter på Ev ^^ YES. Så jag är snart klar :D Jag Issa och Josse hade tänkt att ses idag! ja venne va vi ska göra men jag måste köpa en kajal..hah, de va skolfoto igår och de hade jag total glömt! Hade inte så mycket tid igår på morgonen för jag hade brottom till bussen och bussarna hos mig går veeeerkligen inte ofta.. Men så jag tog på mig världens minst intressanta tröja som va jätte tråkig (Okej, det verkade va många som tyckte den va fin men de tyckte inte jag..) Tog på mig den för att jag hade brottom, orkade inte leta kläder och för att den va skön.. Och så sminkade jag mig knappt heller bara för att jag veeeeeeeerkligen inte hade tid eller lust.. Turen va att jag drog hem till Ellen innan skolan så hon sa de när jag kom till henne bah, Vad ska jag ha på skolfotot!? Då vart jag fett panikslagen.. och frågade om allt x) Plattång, hårspray och moss (HAHA, MOSS XD) eeeh, typ.. allt man kan tänka sig.. täck penna, kajal osv.. Senså stog jag ju som alltid högst upp på bänken så på ett foto ramlade jag ner precis när hon tog kort -.- SÅ JÄVLA FAIL. Fan va lack jag blir om dom tar de fotot -.- Eller den där jag snackade med.. aa, vem jag nu snackade med.. tror de va snubben bakom mig.. Sen när vi tog enskilda foton.. asså fyfan va ja blev ful.. Har seriöst aldrig sett någon sån konstig bld på mig förut.. -.- Oj, kanske vart lite mycket att läsa..? HEEEEEEEEEJDÅ

Bree

IDAG SKA JAG TRÄÄNAAA!! YEEEEEEEEE! aa, jag är taggad.. Men ajaaa, har typ sovit hela dagen... Jag är jätte trött :C Men jag lär nog bli pigg om jag gör någonting istället för att försöka sova, Logiskt..? Det lät som att jag fick ett mess... men jag har ingen aning om vart luren är -.- Men jag lär nog hitta den (Hoppas jag) Tror nog jag bör resa mig upp och bli pigg.. Men jag orkar inte -.- MEN nu ska jag kolla mtvvvvvvvvvvvvv. Ja, jag har ganska tråk.. OKej.. förlåååt, dehär inlägget va fett meningslöst men jag är trött och uttråkad så jag har veeeeeerkligen inget att skriva om! Men vi hööööörs!

Sorry

Sorry att jag inte har bloggat på två dagar men jag har verkligen inte haft tid.. har så jävla många prov,läxor,inlämningar och rapporter som ska vara klara och inlämnade så jag har verkligen inte tid alls.. Nu har jag iaf gjort de flesta läxorna och måste plugga till alla prov osv.. De gör inte saken bättre att alla dehär rapporterna, proven och inlämningarna betygsätts heller.. för då måste man göra sitt bästa och det går inte när man har så jävla mycket att göra.. Så det suger.. Men iaf, idag ska jag inte göra så mycket.. måste plugga någon gång på dagen men resten av dagen vetja inte vad jag ska göra.. Men jag har inte spelat på länge så nu ska jag ta tre timmar till det iaf, sen måste jag äta frukost.. Tjoooo! NEJ JAG GLÖMNDE!! Fredags kvällen spenderades med Moa <3 Vi satt nere vid bryggan (Iblåsten och kylan.....) i typ.. två timmar och lite till x) Aja, tjooo!

Hola

Skolan idag va väl som alla andra, trött men ändå pigg..? Läxor och sånt.. Josse och jag hängde lite efter skolan ;) Hhahah, fan va vi garvade x) Vi hade faktiskt askul ^^ Nu sitter jag och kollar på mtv som varje kväll :P Snart börjar Jersey shore :D!! Ska kolla på South park tills dess tror jag. Har inte kollat på South park på jätte länge! Det är ju inte najs! JUSTE! IMORGON ÄR DET TRÄNING :DD Jag är fan astaggad på att träna! Och imorgon äre tre timmar voltträning :D!! WEHÅ! men nu måste jag hinna kolla fejs och lite bloggar innan jag ska kolla på South park och efter det Jersey shore! Pusselipuss!

And we wont fade into darkness

FADE INTO DARKNEEEEEESS!!! Jag har lite små trist ja x) Vette fan vart klassen tog vägen.. ser bara typ.. tre pers xD VÄNTA LITE NU KOMMER NÅGRA!! Hittade folket igen ^^ Snart börjar No lektionen ................ MEN JAG SKA TRÄNA IDAG :D NAJSNAJS! Iaf..Nu ska jag ha kul!!!!! TJOBRE!

Ej i trafik

Tjo, ligger och lyssnar på musik under typ ett par båt dynor x) Ska nog spela black ops snart, har vart sugen på det hela dan!! Men jag ska spela TF2 också!! Så det lär nog bli några speltimmar, och sen ska jag till stallet också! Vi får se hur jag hinner med det.. As taggad på att spela juuuuu! Aja, orkar inte skriva mer.. Ciao!

moooorning

Tjo, äntliiiiigen så äre träääääning :D fast om typ tre timmar.. men iaf! Imorse vaknade jag och åt frukost (Fast det vart lunch) runt.. tolv kanske? Senså tills nu har jag spelat TF2^^ de e naaaajs! nu hade jag väl tänkt att sitta och lyssna på musik tills det är dags att göra sig i ordning för att träna :D Tagga tränaaaaaa^^ Hhahaaaaaa, satte precis på "Hit that Jive" som är med i några movies av Rmm xD Faaaaan va kul låt de är asså x) Men den är ju hel skön att lyssna på x)
Bananabred, tjobre, breeeeeeeeeeeeee, hejdå..? Kalla det vad ni vill x)

2011-09-11

Världen minns till detalj vad som hände just denna dag, fast för tio år sen. Sorgen finns än kvar, saknaden är än stor. Vila i fred<3

WEHÅÅ!

PRINSEN ÄR VÄRLDENS FINASTE HÄST <3
Han va skit duktig när jag hoppade idag!!! Jag behövde bara tänka galopp och han fattade galopp!!! SÅ GRYM HÄST MAN HAR<3 Senså va han skitduktig när vi hoppade och han va världens goaste<3 Finns inte ord för så mycket jag älskar min Prins<3 Höjde inte till så mycket eftersom att han va så duktig på låga hinder så jag nöjde mig med det eftersom att jag inte har hoppat med honom på ett tag! Men jag ska hoppa med honom imorrn eller i veckan och då ska jag höja lite ^^ Längtar redan tills imorrn då jag får träffa min häst igen<3

äppelmos

moooooooorning, vaknade ganska tidigt idag, tio!! :( Men jag va jätte sugen på att spela så jag gick upp x) Så nu har jag bara spelat i typ, en och en halv timme. TF2 ofc :P Idag ska jag dra till stallet och hoppa lite hinder med Prins pojken<3 Han är ju en travare så jag får kämpa lite m,ed att få honom i galopp x) Men han är faktisk riktigt duktig på att hoppa! Han har hoppat ganska högt förut så jag får väl försöka idag ;) ska väl åka om en halvtimme kanske. Är fortfarande AS TAGGAD på att träna :D Vet inte varför men jag är det x) Juste! MOA!! Vi mååååååste ses i helgen! Det var ju jätte länge sen!! okej, vi träffades i skolan igår men ändå!!! :D
Nu ska jag checka movies på yt!!
BANANABRED :D

Tjobre

Har precis spelat TF2 någon timme kanske. Sitter nu och lyssnar på musik och är lite social :P OMG JAG HITTADE CHEEZ BALLZ!!!!!! :DDDD HAPPYYYYYYY^^ Muuuuuuuuums! BLev lite glad bara..! Men hallå! Det är ju helg :D Så jävla najs! Äntligen kan man vara uppe på nätterna och sova på dagarnaaaa!!! Asså jag har vart fett taggad på att träna hela dagen! Asså inte lite taggad då utan AS TAGGAD!! :DD Jo, statistiken sjöts upp idag..? Helt random :P Men man får ju hoppas på att det blir lika mycket som förr xP För den gick ju ner ganska rejält.. Men idag gick den upp ganska mycket igen :P Men inte i närheten av va det va i somras x) Nu ska jag dansa.. nej jag skoja x)
Tjoo
Haha gammal bild på mig sen början av sjuan xD

'

HEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! JAG ÄR JÄTTE TRÖTT OCH JÄÄÄÄÄÄVLIGT SPEEEEEEDAAAAAD :DDDD OKej.. ska sluta ^^ Men jag är jätte trött.. men ändå jätte speedad! Men nu kom jag på tanken att vi ska ha spanska... :(((( Börjar få damp på alla smycken jag har på mig.. De är ju typ överallt........... MEN SKIT I DET :D De är fint så varför inte x)..? Efter skoooolan så ska jag och Josse dra till stallet :)) Naaaajs! Jag är inte hungrig.. men fan va jag är törstig (Kul att veta..)..!! Vi hade två prov idag -.- Först No prov på morgonen och nyss hade jag matte proooooov :(( Vette fan hure gick men aja, den dagen den sorgen! JAG VILL TRÄNA MED VÄRLDENS BÄSTA LAG JU!! ÄR ASTAGGAD TILLS SÖNDAG!! :DDD JAG ÄR JÄTTE TAGGAD PÅ ATT TRÄNA!!! OJ, Nu kom läraren in i klassrummet :((( HEJDÅ!

Hola

Tjo, orkar inte blogga idag, hörs imorrn!!

Karroooooooooooooooooooo

Haha, såg din kommentar gurkis ^^ Jaa du, jag hade iaf tänkt att försöka xD men jag visste inte vilken buss de va som gick dit så x) Hoppilihoppas att du mår bättre!!! Ses imorrn Gurkisen!<33333333

L4

Hej hej folket, sitter i L4, lyssnar på musik och väntar på att So lektionen ska börja. Vi har lång- So idag så det är skit -.- Men de är väl ganska kul eftersom att det är ganska lätt x) Eller, det är typ en av mina bästa ämnen så därför äre kul xD Fattar inte själv vad jag precis sa där men jaaaja, ROCK N ROLL. HAha, skoja x) Lyssnar på den låten så det är därför jag skrev det xD.....? Nu ska jag vara social med klassen..
Tjooooooo

Good feeling

Tjobre, sitter och lyssnar på musik och är inne på fejs och fixar lite med saker osv osv.. Asså, funderar på att ta en bloggpaus.. men problemet om jag tar en bloggpaus är att jag kommer inte orka blogga mer alls! Vill ju inte lämna "bloggvärlden" bara sådär! Skulle ju kännas konstigt! Senså eftersom att jag inte bloggar så mycket nu eftersom att plugget är igång osv så ramlar statistiken ner några trappsteg.. ganska många om jag ska vara ärlig.. Så blogglusten är ju inte på topp just nu.. Hade lektioner idag i skolan som vanligt.. Senså på träningen vare någon kostföreläsning eller något :P Och Gurkan (Karro) Va sjuk :( Hade tänkt att vara lite duktig och pallra mig hem till henne och.. ja venne vad jag skulle göra..? Överaska henne xD Nejmen jag visste inte vilka bussar som gick dit så jag sket i det x) Hon fick ha sitt hus för sig själv x)..? Meeeeeeeeeeen hoppas hon mår bättre imorrn!!!
Tjoooooooobreeee folket! Btw jag har tråkigt för tillfället x) Ska checka lite movies på yt så blire kul!!

datorfodral..?

Tjobre folket!! Jag är astrött... somnade på Svenskan för att vi gjorde någon avslappnings skit grej.. så då somnade jag på Issa. Adrian somnade också :P Så jag va inte ensam om att somna! Btw No lektionen börjar om fem -.-
Orkar verkligen inte No just nu.. är så jäääääävla trött! Juste!! GRATTIS FINASTE KUSIN JENNIE!!!!!!!<333 Hon fyller år idag ^^ Nu ropade någon på mig tror jag..
Tjoooo!
Jag och Fanny            Jag och Josse             Jag och Josse             CARTMAN!<3
Nu sa min lärare att jag skulle stänga ner "Maskinen.." (datorn)
Tjoooooo

Fade into darkness

AND WE WILL FADE INTO DARKNESS, FADE INTO DARKNESS! Älskar den låten starkt asså :P grymt bra jobb av Avicii tycker jag! Hade träning idag, fem timmar skulle den vara, elva till fyra! Sååå, koreografin är KLAR :D!!!! WEHOO!! Grymmaste tjejorna!!<3 Btw nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik.. Så jävla trött jag är..! Men jag är skitsugen på att spela typ cod, TF2, modern warfare 3 eller så ^^ alla pang pang spel ofc!! Ska lyssna på musik en stund till sen ska jag spela ;) Hare najs!!

Vad är grejen..?

Vafan ska man ha läxor för..? Man går i skolan för att jobba, sen så går man ju hem efter 8-9 timmar i skolan för att vara ledig och ha sin fritid.. Men nej! Då ska man ha en massa läxor att göra.. Det jag vill komma till är att läxor är skit. Men jag bloggar inte så mycket nuförtiden för jag har fullt upp varenda dag..! Skolan,plugga,läxor,träningar, hästen, stallet osv osv.. Palla att några av mina kompisar blir sura på mig för att jag inte har så mycket tid till dem.. Det är inte mitt fel att de inte har en häst att ta hand om varenda dag, att de inte tränar i världens finaste lag! Bara för att jag har kul och använder fritiden till något vettigt.. Aja, de får väl vara sura jag kan ta skit. Juste, två amerikaner är ju här i helgen och sätter våran koreografi! De e najs! Orkar inte snacka mer nu.. Måste träna på den delen vi fått tills träningen i eftermiddag!!! TAGGAAAA :DD!!!!!! Tjo!!

Tjo

Sitter i L2 och väntar på svenskan.. Är pisstrött idag med. Höll på att somna på No lektionen. Men bara för att jag går på världens bästa sport i världens bästa kag så får jag gå klockan elva från skolan idag för två amerikanska tränare ska komma och göra våran koreografi i helgen!! :D Så jag får gå tidigare från skolan idag!! YEEEEES.  Nu ska jag typ.. sova innan lektionen börjar.
Tjo!

Im back.. schooooool -.-

Jag är pisstrött idag... Orkar inte göra något typ.. första lektionen är Engelska -.- vi har haft världens sämsta lärare från ettan till sjuan så nu i åttan har vi fått ytterligare en ny! Yeeeeeeees!!! Juste.. Fick inte slapplektionen bild i Ev utan jag fick syslöjd -.- Vafan ska man ha de till..? Och hon bryr sig om man fixar med något annat än att typ... stirra på ett garn.. Hon tycker att vi ska sticka så jag känner mig som en gammal tant när jag sitter tyst, stickar och ser min telefon ligga bredvid lärarens dator.. Och så hör man den plinga till.. Så jääävla jobbigt!  Aja, har man en lärare som inte litar på eleverna så får man leva med det! Bör nog vara lite Social med folket runt mig nu x)
Tjoo!

RSS 2.0