Fråga på!

Jag ska härma Moi lite som har en frågestund på sin blogg, moisblogg.blogg.se . Så jag ska också ha en lite frågestund! Ni får fråga vad ni vill! Hoppas att det är några som frågar iaf.
Ska passa på att skriva att idag så ska jag inte göra något men kl 5 så ska jag träna.
Godmorgon på er!
Chiiao!

Ny header?

Ska jag fixa en ny header eller inte? Jag kan inte bestämma mig.. Om det nu är någon som läser detta så kommentera gärna och skriv förslag eller bara vad du tycker.
Chiao!

Lördag

Idag är det Lördag :) Fast jag har inget att göra på dagen men kl 4 så ska jag vara hos Benny och Jossan! Det ska bli jätte kul att få träffa dem igen! Det var så länge sen sist! Förlåt att jag aldrig uppdaterar men jag har inte mycket tid. Det är ganska synd. Men det jag gör nu är att jag kollar på tv, chattar på facebook och spelar på min iPod touch :) Har hämtat lite nya spel från app store! Det är snart bara en månad kvar tills vi ska flytta stall! (byta till ett annat). Där har det en stor upplyst ridvolt! Och det ligger närmre + att det blir 1000 kr billigare varje månad! Längtar. Det ska bli kul! Föresten, godmorgon (lunch om typ en timme men ändå). Vet, på bilden har jag bara en tjocktröja och oborstat hår "/
Chhiao!

Onsdags kaka!

Idag är det onsdag igen och på onsdagar har vi hål timme! Och Josse kom igen med Subway kakor<3!! Jag älskar dig Josse!! Idag efter skolan så ska jag åka hem och sova. Jag ska läsa nu och träna matte så jag ska inte skriva mer..
Chiiaioo!

Det som går och går fasst kanske missar ett slag.

Ja, det är jag. Tiden går och jag missar att skriva inlägg (eller bara inte har tid med att skriva). Förlåt att jag inte har uppdaterat på typ två dagar! Igår så red jag Trocadero! Det var jätte kul och han var super pigg! Det var jätte kul! Idag så har jag hemstudie dag! Jätte skönt verkligen. Jag ska jobba med något i Engelskan, plugga lite glosor och skriva lite på spanskan, skriva om ett lands industriella revolution och göra en uppvärmningsplanering på idrotten. Sen 13:20 så ska jag åka till skolan och ha utvecklingssamtal. Det är väl lite scary som det alltid är? Men det är iaf jätte skönt att ha hemstudie dag! Sen i kväll kl 5 så ska jag åka och träna. Jag hatar själv att läsa lång inlägg så jag skriver inte så långa. Godmorgon och Chiiao!Morgonruffs!!

Gäster!

Hej! Ikväll så ska vi ha gäster hemma! Det är kusin Frida + familj, mormor och kevins tre kompisar (Agnes, Marie och Alex). Vi ska fira Kevin (som fyllde år för typ två veckor sen men ändå). Det ska iaf bli jätte skoj! Nu måste jag gå och fixa det sista innan dem kommer. Chiiao!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Hoppas att alla har sovit gott! Idag ska jag ha gäster (kusin Frida+familj och mormor) det ska bli jätte kul! Detta ska inte bli ett långt inlägg. Men jag ska så fort jag orkar eller bara har tid lägga in en rad med massa bilder :) och kanske lite roliga historier jag har vart med om (det är en massa saker det).. Åt nyss frukost :) tyvärr det funkade inte att ladda upp en bild på min iPod.. Chiaoo!

Fredag!

Jaa! Äntligen är det Fredag! Som jag har längtat. Nu ska jag ha min sista lektion för denna vecka, Engelska..  Men efter skolan så ska jag åka till Brunn och köpa något gott! Vet inte vad än men det kommer jag väl på. Sen ska jag åka hem och sova med en dator i knät. Och i helgen så ska jag ha gäster hemma på Lördagen och så ska jag träna en massa på Söndagen. Ser fram emot Lördag för då ska jag träffa Frida och resten av hennes familj och mormor!
Det ska bli jätte kul! Nu ska jag inte skriva mera för att jag inte orkar och min lektion börjar nu, men läraren har inte börjat en (hon är alltid sen).
Chiaao!

Vad hände sen?

De två första dagarna var det ju grymt! men vad hände sen? Varför gickdet ner till typ 40 peroner??
Rädda bloggen!! Eller något. Måste få mer personer så statistiken höjs!  Ville bara säga det ;)
Cchiao!

Idag ska jag.

Vara i skolan och efter det åka till nacka och träna. Hade  nyss svenska och nu ska jag ha matte. helt okej faktiskt (skulle aldrig tro att det var jag som sa det..). Ska bli kul att träna idag! Är fortfarande lite snorig men va tusan, det är klart man ska träna när man är halv frisk! Det ska iaf bli kul. Igår var det ju månsken, och då red jag ut och det var så jäkla häftigt! Månskenet lyste upp som om det var någon som hade tänt nattlampan! Det var jätte mysigt och så himla häftigt! Måste göra det varje gång det är månsken! Hoppas att alla mår super bra för det gör jag! Jag är superglad just nu men jag har ingen aning om varför. Men det är ju bra! Hoppas också att ni är superglada!
Chiao!

Hemma!

Hej! Kom hem för kanske en timme sedan :) Skulle igentligen komma hem nu.. Jag fick sjuss hem så jag kom hem för en timme sen. Det var sjukt bra så tack för sjussen Issa! Kollar på Made på  MTV och det är väl okej att kolla på. Men det finns inget bättre på tv nu. Jag vet att jag har blivit ganska dålig på att skriva inlägg! (det känns iaf så) jag ska försöka förbättra mig! Men jag har inte mycket tid och ork så. Jag är hungrig så jag ska ta en macka eller något nu. Hoppas att ni mår bra och att vi ses snart.
Chhiao!

KAKOR<3

Nu kom Josse med våra kakor!!<3

Vad hände?

Vad tusan hände med texten jag skrev innan bilden på mig och Issa??
Jag hade skrivit om vad jag skulle göra idag osv. Jag kan skriva om.
Ny rubrik: SKOLA
Idag är det kola igen då. inte så kul. Men jag har hål timme nu och sitter med Issa i ett litet rum. Vi är hätte hungriga så vi ringde Josse (som har sovmorgon) och frågade om hon skulle till Subway innan hon kom till skolan, Och ja, det skulle hon :D  Så vi frågade om hon kunde köpa Subway kakor till oss! Och det kunde hon ja! :D Som första lektion hade vi No och vi labbade hela tiden. Efter skolan så ska jag åka hem, Issa tar samma buss som jag så vi har lite Sällis :) Vi hade tänkt oss att kanske stanna på Vivo och köpa KAKOR<3
Nu ska jag inte skriva mera.. (Skrev kanske lite mera i inlägget som försvann men jag orkar inte skriva om just det igen..)
Chiaao!

Glömde..

Juste!! Jag glömde bild på mig och Issa! Jag till höger och Issa till vänster!

Hemma

Hej, nu är jag hemma från skolan och träningen. Det har vart en bra dag och jag hoppas att ni också har haft en bra dag!! Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag kokar potatis och steker köttbullar, jag skriver också på min iPod touch så jag sitter i köket .. Chiaoo!!

Dagarna går..

Japp, ni hörde det på rubriken (men jag tar det igen). Dagarna går och jag är fortfarande inte frisk (men jag är bara lite snorig och har ont i halsen nu, inge feber) jag har tyvärr inte hunnit uppdatera på ett tag för jag har haft fullt upp!
Som jag kanske redan har sagt så red jag igår (sa det i ett tidigare inlägg i kanske söndags), Jag red Zafir! Det var super kul! Vi hade dressyr och det gick jätte bra. Idag ska jag rida Donna (jag tar hand om henne denna vecka) och det ska  bli jätte kul det med! När jag och Issa satt nere vid borden i hjärtat så kom Ellen fram och gav oss tre st bio biljetter, först fattade vi ingenting men sen sa hon att det var till mig Josse och Issa! Så då får man väl gå på bio snart ;) Ska inte uppbehålla er mer med detta inlägg så..
Chiiao!

Ridtur!

Jag kom nyss hem från stallet och jag har ridit ut med tre andra i stallet! :D Jag ska ta hand om Donna denna vecka så jag red på henne, Mamma red på Prinsen (min och mammas häst), Patricia (ägare till wiktor) red på Wiktor och Jossan (ägare till Sorros) red på Sorros. Det var super kul :) Vi skrittade bara ut i kanske en halvtimme 40 minuter. Men det var bra för att jag är jätte förkyld och hade feber i Fredags och Lördags (igår och i förrigår). Önska att jag hade med mig kameran så man kunde ta kort på mig när jag red men jag glömde den hemma. Det skulle bli en  jätte fin bild med all snö runt och jag på Donna!<3  Nu ska jag (enligt Josse) spela Red ball !!
Tyvär blev det ingen bild i detta inlägg men bilder kommer senast i morgon..
Chiao!

Nytt!

Godmorgon! Nu har jag fixat en ny Header och ska se om den passar in i hela designen, ge gärna en kommentar om vad du tycker eller något annat. Hinner inte skriva mera för jag vill se hur det ser hut så.
Chiao!

Dagen förstörd.

Då var man sjuk idag då. Feber och genom förkyld. Skulle fira min farfar idag men nej, jag ska ha feber så jag kan inte åka och fira honom. Och jag skulle vilja vara med någon kompis idag eller i morrn men nej, jag ska vara sjuk.
Hela helgen förstörd för att jag ska vara sjuk. Jag skulle vilja fixa med min blogg, asså design och kanske en ny header. Men det är roligare att fixa det med Moi (Moa). För det var hon som hjälpte mig att skaffa en blogg och fixa min första design och header. Vi hade så himla kul för vi satt med det i flera timmar för att vi inte fattade hur man gjorde och allt blev jätte konstigt! Men efter några timmar så fattade vi och headern blev inte halv :) (V behövde bara flytta upp en mening någon rad..). Men men, hoppas att ni mår bra och ska ha kul i helgen.
Chiaoo!

Idag

Idag har jag vart i skolan (och varit helt genom förkyld -.-').. Det har inte vart så himlakul, Men men.
Det har iaf varit okej.. Eller inte.. Och Efter skolan så försökte Josse och Issa att få mig att åka till Forum, Men det pallade inte jag så jag sa att jag skulle åka hem och då åkte de med mig hem. Nu är vi hemma och alla sitter med sin egna datorer. (GEEK) Ja men nu satte jag på låten Satisfaction och så skrek Josse på mig för att hon tyckte att den var dålig.. Och nu satte hon på Justin Bieber.. JAG LACKAR SÖNDER!!!!!!!. Men jag har ju min ipod så då sätter man ju på den på högsta volym ! :D  Thank god Ipod touch!!<33  Men hon verkar gilla Justin Bieber så hon är helt KONSTIG!!! Ja, Jag hatar Justin Bieber.  Det var det jag ville ha sagt typ..
Chiaoo!

Minskar!

Statistiken på min blogg sjunker! Statistiken visar hur många personer som är inne på min blogg per dag. Jag vill inte att den ska minska och det vill kanske inte ni heller. För att statistiken ska öka igen så måste jag skaffa fler läsare! Och det får gärna ni hjälpa mig med, Om du har en blogg så rekommendera gärna min blogg eller skriv på facebook aller kanske bara när man pratar med sina kompisar att de ska ta en titt på min blogg, ni får göra precis hur ni vill. Men jag vill bara ha den hjälp jag kan få, för jag respekterar mina läsare och skulle vilja att de fortsätter med att läsa min blogg och inte att de ska sluta läsa min blogg. Så jag ber er, snälla hjälp mig med att få flera läsare.
Kram Hannah, Chiao!

Förlåt!

Förlåt att jag inte skrev så mycket igår men jag hade fullt upp! Först var jag ju i skolan, sen efter skolan så åkte jag till Gustavsbergs stallet men Johanna och Josse till kanske halv sex, efter det åkte jag hem och åt middag sen efter middagen så åkte jag till stallet där jag har min häst och tog hand om honom, jag kom hem runt halv tio och då började en film som slutade 23:10 som jag kollade på och när filmen var slut så vart jag jätte trött och gick och la mig.

comhem!

http://www.youtube.com/watch?v=ZJqtrRD6NP4
Världens bästa reklam!!

Skolan igen.

Ja, då var man i skolan igen, inte så kul för jag är så jäkla trött! inte kul.. Men men, sånt är livet, Jag är iaf ledig idag. Inga träningar, inga stall (förutom på kvällen då jag ska till min häst) inga jobbiga läxor osv. Det är skönt och det är därför jag gillar onsdagar, för att jag är ledig. Det är det jag ska göra idag, vara ledig.
Chiaoo!

Bild.

Ritade en bild på picnik x)

Hemma från första träningen.

Nu är jag hemma från våran första träning efter lovet. Det var super kul att få komma tillbaka och träffa alla tjejer igen! Har inte så mycket mer att säga men jag kan säga att på träningen så körde vi program,hopp, gymnastik och en massa bygg. Det var skit kul att få göra programmet och få ha sin spirit tillbaka och att få känna känslan att stå på mattan och köra järnet. Den känslan är den bästa som finns.
Vill säga det att Cheerleading är den bästa sporten som finns och det går inte att ändra på. Har prövat säkert alla sporter innan jag hittade Cheerleading. Jag har prövat te.x Handboll, någon slags dans, fotboll och en massa andra sporter och alla har vart TRÅKIGA. Särskilt handboll.. BORING..  Men så började jag på Cheerleading, det var den ända sporten jag gillade av alla jag hade provat! Världens bästa sport vill jag bara säga. Bara satt alla vet så har jag tränat Cheerleading i 5 år och kommer göra det många år till..!
Chiao!

Nästa lektion.

Nu har jag klarat av engelska lektionen och nu har jag spanska (Undra hur det ska gå).. Men det går säkert bra. Spanskan börjar nu.. Chiao!

Issa lilla vännen!

Ja. Issa leker med en bild på mig och henne, hon sätter en massa bilder i våra ansikten på typ någon Alien och gammal gubbe x)
Skulle bara säga det, Chiaoo!

Skolan igen.

Jahapp, då vad man i skolan igen. (tröött). Jag kan inte äta så tidigt morgonen för att jag är inte hungrig vid 7... Jag är hungrig vid 1.! Men i alla fall, Skolan slutar 15.40 idag och efter det så ska jag till första träningen! Det ska bli kul men jag är så trött så det kommer att bli jobbigt. Ja men i alla fall, Jag och Issa har sovmorgon idag men båda kom tidigt ändå! Ja, vi är helt knäppa jag vet. Vi sitter i matte rummet med släckta lampor och varsin dator (Fick ju de igår) i knät vin det ända elementet i hela huset typ!Jag och Issa, Jag till höger och Issa till vänster.

Tillbaka från middagen

Ja, nu är jag tillbaka från middagen, jag åt spagetti med köttfärssås och pesto på det. som sagt, det var första skoldagen idag och jag är jätte trött så jag orkar inte göra något annat än att bara sitta i soffan med datorn och kolla på tv. Men jag orkade faktiskt gå och hämta en saffrans bulle :) det var super gott! Nu ska jag kolla på min kompis Moa och hennes kusins Nikes blogg ( Kuzzar.blogg.se )
Chiaoo!

Hemma

Nu är jag hemma från stallet och skolan. Det har vart en lång dag med första dagen i skolan och stallet direkt efter det, fast efter skolan så åt jag, Josse och Issa på Subway!! Josse tog en Subway Melt (som vanligt) och jag tog en Dagens macka. Issa gillar inte Subway den saken så hon köpte dö skallar på Coop istället.. Efter det så drog vi vidare till stallet och gjorde i ordning våra hästar. Jag fick Zafir (<33) Josse fick Meffe och Issa fick Sprite.
Nu ska jag äta men jag kommer snart och kanske lägger in någon bild eller ett till inlägg :)
Chiao! (så länge).

Lite bilder.

Josse<3Från höger : Jag,Johanna,Josse och Issa<3

Nu blir det bild på Macbook Air!


Macbook Air!

Här är en bild på våra nya Macbook Air.. :) /Users/hannahs/Desktop/images.jpeg

Nya Macbook Air.

Jaa, första lektionen i skolan och vi får våra nya, egna macbook Air! Jag är lycklig! :) Men nu börjar säkert nästa lektion så jag måste gå nu .. Chiaoo!

Skolan ..

Jaha, skolan har börjat nu. Sitter med alla tjejer vid ett bord mitt i allt. Alla sitter med antingen en dator, en iPod, en iphone eller bara något tekniskt. Catrine är inne på Facebook, jag skriver på min blogg (...), Iida lyssnar på musik, yoo!! Sa Iida nu.. Josse har inte kommit ännu men hon kommer alltid senare en vi (typ). Katarina, Issa och Ellen pratar om hästar (tror jag) Hanna och Frida kollar på Catrine. Hoppas vi ses, Chiiaoo!

Snö murar igen.

Jag och Moa har idag igen byggt snö murar i mörkret, fast hemma hos Moa. Det kom inte lika många bilar idag som igår, men det går bra ändå. I morse så pratade jag och Moa på skype i typ en timme och 40 minuter innan jag drog till henne. innan det så sov jag väl. I morgon så börjar skolan, det är inte så speciellt (men ganska segt) det ska bli kul att träffa alla kompisar men jag pallar inte ha lektioner och gå upp tidigt på morgonen varje dag! Hoppas att ni får det bra när ni börjar skolan... Chiiao!

Good morning!

God morgon! Hoppas att alla är pigga och friska :) För det är jag! Hoppas alla får en bra dag! Själv ska jag kanske vara med Moa idag igen och vara lite social :) Chiaoo! (Nehepp, Det skulle inte funka att lägga in en jätte fin bild nej..).

Rekomentation.

Hejsan allihopa :) jag hade tänkt att rekomendera en blogg dom heter kuzzar.blogg.se. Det är min kompis Moa och hennes kusin Nike som bloggar tillsammans.. Hoppas att ni gillar deras blogg mee så ses vi snart, Ciiao!

Bra och dåligt,

Jag och Moa skulle fixa en header till min blogg, MEN DEN SKA BARA VISAS HALV!! Ja, vi blev helt slutkörda av det och så kollade vi på klockan, "Fångarna på fortet börjar nu.. ska vi kolla??" så vi kollade på det.
Det var bra att det började och DÅLIGT att headern inte ville bli HEL... (Den blev bara halv...), Det är därför den ser helt knäpp ut, den är halv... Om du vet hur man gör så skriv gärna en liten kommentar till mig :)
Ses, Chiiiao !

Snö murar i mörkret...

Jag och min älskade bästa vän Moa har vart ute i mörkret i två timmar och byggt snö murar!
Vi gör de varje vinter och vi bygger de alltid nära vägen för att så fort det kommer en bil eller en människa så ska vi gömma oss bakom den :) Det är faktiskt läskigt för så fort man ser att det lyser upp så skriker man BIIL!!! Och så slänger man sig bakom muren. Nej, det gör inget att bilen/ personen i bilen ser en, leken är bara att man ska gömma sig bakom en mur när man ser en bil eller en människa. Men i alla fall så när vi var där ute så sa Moa att det har blivit väldigt mörkt ute (Det var kålsvart ute..) oc så hör vi fotsteg runt hörnan, Det var en man som var mörkklädd så man såg honom knappast! Det var f'an skit läskigt! Men ändå ganska kul :)
Ses väl snart igen, Chiaoo!

Den nya bloggen :)

Jajaja, Jag har skaffat en blogg (inte så speciellt...). Jag har ingen aning om vad jag ska skriva i bloggen som är kul att läsa om, så därför ska du hjälpa mig och berätta om vad du tycker är kul att läsa om! Skriv en komentar om vad du tycker är kul att läsa om, t.ex att du tycker det är kul att läsa om vad jag har gjort idag eller om vad jag ska göra, precis vad du vill :)
Tack för mig och vi ses kanske snart :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0