hej igen..

Jag vaknade till slut.. Jag vart iaf lite piggare men jag har vart lite smått trött hela dagen.. Har nu spelat på Steam jävligt länge.. Tog två och en halv timme att ladda ner ett spel så.. sen spelade jag i kanske.. 2 timmar till? Nått sånt iaf :P Hälsning till älskade vännen (Karro), saknar dig redan..  Du åker imorrn.. Du kommer säkert inte ens se dethär men jag hälsar ändå! Hälsningen klar.. Så vad ska man göra denhär veckan..? Vet bara vad jag ska göra på Måndag och Tisdag, På måndag (imorrn) Ska jag åka båt med Kussen :D Sen på Tisdag så ska jag vara med Moa!! Blir iaf en bra start på veckan ^^ Nu ska jag kolla på mtv (oväntat..), Jag hör av mig under kvällen ;) Kan spå min framtid igen.. Kommer skriva att jag kollar på mtv, antingen nitro circus eller south park! Hah, är typ hundra på det :P
Hejdå!

Kul dag

Asså, förutom att jag har vart trött hela dagen har jag haft kul.. När jag är trött är jag väldigt lätt road -.- Så eftersom att jag har vart ganska trött idag så har jag skrattar åt allt och lite till. Skojar inte.. Har skrattat åt allt xD som förut när jag messade lite.. La telefonen på magen och när jag fick sms började jag asgarva.. Märks det att jag har vart trött idag eller -.- Jaja, nu har jag iaf vart uppe ett tag och så ska jag väl äta lunch..? Ja, jag sov ju när det var lunch så jag får väl ta lunchen nu istället. Bättre sent en aldrig!
Hejdå

Dags att vakna snart..

Ja jag känner att jag kanske borde gå upp snart.. Men ja ligger kvar här en liten stund till..
Hejdå

Tjatja..

Ligger kvar i sängen och lyssnar på musik, chattar med moi och messar med Karro! Menans jag messade somnade jag helt random och tappade telefonen i ansiktet.. Hatar det! Imorgon ska det iaf inte bli en lika seg dag för då ska moi ringa mig och så ska vi hitta på något :D Weho! Jag fortsätter väl att ligga kvar i sängen ett tag till.. Btw jag kommer typ inte ens ihåg om jag gick och la mig igår xD Men det borde jag gjort ..?
Jaja, hejdå

Southparkstudios.se

Jag ligger kvar i sängen.. Jag har kollat på south park på southparkstudios.se och lyssnat på musik. Jag är fortfarande fett trött, lär nog stanna kvar i sängen ett tag till. Hör av mig snart.
Hejdå

Godmorgon

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Och nu så ligger jag i sängen igen.. Känner mig bara trött, höll inte koll på klockan när jag gick och la mig så det kan nog blivit lite sent.. Men ja, nu ligger jag i sängen som sagt, trött som fan är jag också. Har inget kul att skriva heller. Vill bara sova. Så den här dagen lär bli en slö dag i sängen, framför datan, telefonen i handen.. aa, ni fattar va jag menar.. Känner mig jävligt slö när jag skriver dehär men jag är så trööööött. Känns som att jag aldrig gick och la mig igår kväll! Men det gjorde jag iaf, om det inte var i morse jag gick och la mig..? Jag har ingen aning om vad klockan va iaf, satt bara framför tv:n.. Mtv ofc. Nu ska jag sluta uppbehålla er om mitt slöande.
Hejdå

Lite halft godmorgon

Ja, jag vaknade nu och jag ligger kvar i sängen, hade tänkt att somna om så det är inte riktigt godmorgon än.. Srry att jag inte bloggade så mycket igår kväll men vårt internet laggade -.- Men igår kväll satt jag bara och kollade på mtv (oväntat...) Sen så kollade jag på South park på http://www.southparkstudios.se/ Haha, så jävla bra program x) Nej, nu ska jag somna om..
Hejdå

Nu kommer det!

Snart så! Nu kommer det! Nej vänta! Måste ta en chokladbit.. NU kommer det! nu säger jag det! snart så! 1! 2! 3!!!
Jag kollar på Nitro Circus ^^ DÄR KOM DET!  Haha, de är fett najs! Nu ska jag kolla vidare :P
Halleluja hejdå!

CARTMAN!

Hade bara tänkt att slänga in ett inlägg och säga att jag älskar Cartman i South Park!! Heido!
Lööööv Cartman <3

Hemma

Hemma från Kussen nu! Hade jätte kul! Nu ska jag kolla på mtv som vanligt.. Jag hör av mig innan dagen är slut! Eller, det lär ju bli efter midnatt men vafan.... Skit samma.. lär nog skriva att jag kollar på nitro circus då.. Igen. Haha, jag kan spå min framtid xD Men nu ska jag hämta cola sen ska jag kolla på mtv! Tjadåå!

Idag -

Moa hade tydligen blivit lite små sjuk så det blir inget med henne idag. Istället så ska jag åka till min kusse!! Kommer bli jätte kul!!! Men nu ska jag fixa mig lite :p Hejdå!

Tidig morgon..

Ja, vaknade precis nu.. För tidigt! Sen nu så kom min katt och ville gosa! Idag har jag en aning om vad jag ska göra.. Antingen va med bästavän eller bara va hemma. Moa har inte koll  på sin telefon så jag får väl ringa snart..? Haha, MOaaaaaaa, kolla telefoneeen! Nu hade jag tänkt att kolla på något program på mtv.se! Kanske Jersey Shore igen :P
Måste kolla fejs också! Hoppas alla hare bra!
Hejdå!

Ett inlägg till!

Ja, det blir nog det sista :P Det kanske bara är Jobbigt att läsa en massa små inlägg om vad jag kollar på på tv xD Men jag ska säga en grej om tv:n till... På mtv äre nu Pimp my ride! De va ett tag sen man såg det! Hade tänkt att kolla på det eftersom att det var riktigt länge sen man såg det :P Men de är så grymt duktiga på att fixa till bilar!  Väntar vidare på att Moa ska se mitt sms xD Så Moi, när du ser dehär så vill jag att du ska kolla telefonen din! :D
Vi hörs ;)
Moisblogg.blogg.se
Kolla in bästavännens blogg!

Tre fina bilder på dig bästavän! <3

Nu till det bästa!

Nu äre snart Nitro Circus på mtv!!! Nu ska man få se va de hittar på för galet idag då xD Alltid nya roliga saker!
Och nu till en lite tråkigare grej :/ Statistiken har börjat tippa neråt! Vad händer?! Hoppas på att det inte är jag som skriver om lite för tråkiga saker :/..? Men jag ska tänka på varför så ska jag göra en bättring om jag kommer på felet! Hejdå!!

00:47

Nu kollar jag på American Dad på mtv :P Sen efter det (01:10) Äre Nitro Circus!!!! Åååååh, Jag älskar verkligen Nitro Circus!! Hahaha, Tjatar lite om att jag gillar Nitro Circus, sorry for that! Men jag gör ju det så :P Hejdå!
Lägger in denhär bilden på mig till höööger om bilden x) Och Josse till väääänster :P

Hej

Hejhej, nu kollar jag på någon film på tv.. Jag vet inte vad det är för jag satte precis på tv:n. Jag och Kev har precis avslutat spelandet x) de va skitkul! Och Kevins kompis Alex spelade också så vi va i samma lag ;) btw vi spelade Team Fortress 2!! Askul spel :p nu ska jag ta lite Freeeedags mys xD jajajaj, hejdå!!

Svarar åt Frida ;)

Frida om Hellu:
hejsan (:
Vad skönt att bo så nära havet och sjön! :D 
Vad har du planerat för helgen då ? :D
Kram<3

Hejhej Frida :D<3 Ja det är skönt att bo nära havet och sjön ;) I helgen hade jag tänkt att träffa bästavän Moa :) Hon kom ju hem idag efter att vart på ett kollo! Det verkar som att hon har haft det kul :) Tack för frågan!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slänger in några rader om kvällen, Nu ska jag och storebror Kevin fixa ett steam acc till mig så jag kan ha ett eget så slipper jag spela på hans :P Kollade på Family guy förut! Haha, veeerkligen min humor xD Det blir mer inlägg ikväll ;) Hejdå!

Hellu

Nu sitter man i sängen med datan i knät igen.. som sagt, Moa kommer hem idag och jag är fett glad! Så, jag har klarat mig en vecka utan att träffa någon! Jag vette fan hur jag lyckades men jag gjorde det! Det har inte vart den roligaste veckan men men, jag har haft något att se fram emot! Idag ska jag vara hemma och deeega mig i soffan..? nejmen jag ska ta det lugnt hela dagen. Hade tänkt att iaf gå ner till havet och bada ;) Inte sjön nedanför huset utan havet som inte ligger så långt ifrån huset :) Kom precis på en fett bra grej! Kan springa ner till havet, bada där, Springa hem igen, bada i sjön xD Hahah! Jag kom på det ^^ Vi får se vad jag gör :P Hejdå!
Bild på bästavän Moa! <3 (Moisblogg.blogg.se)
TUMMEN UPP!

Goodmorning

Godmorgon! Jag vaknade precis nu och har inte gått upp ur sängen.. Funderar på att somna om. en av mina katter ligger och sover på mitt ben :) bästa grejen med hela dagen är att Moa kommer hem idaaaaag :D vi har snackat om att kanske träffas i helgen så vi hoppas på att det blir av ;) igår kväll satt jag och kollade på MTV till klockan... Jag vet inte när jag gick och la mig men någon gång på natten.. Nu ska jag somna om.. Hejdå!

Jadu..

Om jag ska vara ärlig så sprang jag aldrig ikväll! :(( får göra det imorgon när jag vaknar istället :p så då vet ni vad jag ska göra när jag vaknar ;) Heya!

Ikväll -

Jag orkar knappt gå ut och springa så jag skiter i att göra det klockan tolv som jag hade tänkt, jag tar det nu istället ;) Klockan är ju iaf elva! Tänkte att ju mer man väntar, desto jobbigare blire (desto mindre jag vill eller vad man ska säga xD) Lägger in en bild på Skotern innan jag slutar:
Heya!
MIN ÄLSKADE NYA SKOTER <3 NU HAR JAG TVÅ SNÖSKOTRAR! :D<3
Glada Hannah på sin nya skoter :)

SKOTER!

Tjena tjena! För en timme sedan fick vi hem vår nya skoter!!! :D Så nu har vi två stycken snöskotrar!!! Lägger in en najs bild på den nya lite senare ;)
see ya :)

för varmt..

Ja, det är för varmt för att göra något -.- Har inte vart ute och sprungit långrundan än för att det är för varmt! Hade tänk att kanske gå ut och springa klockan elva eller tolv ikväll.. Då slipper man iaf värmen. Sitter nu och dricker cola och funderar på vad jag ska göra i värmen nu.. Imorgon kommer iaf Moa hem!<3 Jag vet inte vilken tid på dygnet men jag hoppas på tidigt ;) Moa, du lär ju läsa de här så ring eller messa när du ser dehär! Vi måste ses i helgen :) Ikväll ska jag till stallet också, och jag måste rida Prinsen eftersom att jag inte gjorde det igår. Orkar inte det men har man häst så har man! Nu ska jag kolla på Jersey shore på "mtv.se"
Hejdå!

Godmorgon

tjenaa, Vaknade väl för en timme sen tror jag? Jag vet inte men jag tror det.. Idag har jag bestämt mig att springa låååångt.. Jag vet inte vart jag ska springa men jag ska springa långt iaf :P Och så måste jag träna styrka och sånt för jag börjar träna snart igen och måste gööra träningschemat vi har fått.. Imorgon kommer bästavän Moa hem :D Vi snackade om att göra något i helgen :) Nu rensar jag min garderob... Tråkigt men jag känner att jag borde göra det -.-  Men nu ska jag fortsätta!
Heya!

Looki'n at Nitro Circus!

Japp, nu kollar jag på andra avsnitten av Nitro Circus, efter Nitro Circus äre Jersey Shore!!! Världens bästa program!! Eller, Jackass, Nitro Circus, Jersey Shore och Viva la Bam är ju de bästa av dom bästa ^^ Haha, Hejdå nu!
Heya ;)

Nitro Circus!

Nu äre två avsnitt av Nitro Circus!!! Så galet kul att se hur dumma saker folk kan göra xD Och så äre ju kul att se resultatet av en galen tanke x) Säger godnatt till de som ska sova nu! Själv ska jag vara uppe ett par timmar till! Det blir mer inlägg ikväll ;)
Så vi ses!

Bilderna!!

Orkar lägga in de nu :)
Alla bilderna är från Tisdag kväll/natt ;)
Ganska tidigt :)
Lite senare :)
Liiiiiite lite senare, Tog kort på lyktan xD
Jag hade det bra! Vi satt på bryggan ganska länge på kvällen efter middagen. Det hann bli ganska mörkt innan vi gick in. Nu sitter jag och kollar på American dad på MTV, Efter det är det Mindfreak! Sen hoppas jag att det blir något bra! Hoppas på Jackass och mer South Park ikväll! Hör av mig om det ;)
Heya!

Förlåt

Men jag orkar inte lägga in några bilder idag :( Fööörlåt för det men de kommer! Heya!

Heemmaaa!

Tjallooo! Jag är hemma nu ^^ Har inget att skriva förutom det xD Kan lägga in bilder lite senare idag från gårdagen :) Heya!

Drar snart!

Ut med båten till detdär stället vi nu skulle till... Kommer inte blogga på tisdagen (idag) eller på onsdagen "/ men jag bloggar iaf på onsdag kväll ;) Hejdå!

Grymt!

Grymma program på MTV närmaste två timmarna! 01:10 - 01:40 Äre Jackass Sen efter det 01:40 - 02:35 äre Jersey shore!! Och sen efter det äre South Park!!! Seriöst, dygnar inatt ^^ Ska kolla på Mtv hela natten!!! Haha ;)'
Heya!

South Park again!

Japp, det är South park på mtv igen som jag sitter och kollar på ;) så grymt kul xD Hahaha, ska kolla nu så skriver inget längre inlägg ;)
Heeya!

Little bad girl

Aa, den låten är bra! Btw sitter och lyssnar på den nu :) Kollade precis på Jersey shore på Mtv men nu tog det slut så nu är det Blue mounten state! De är väl kul det med men inte jätte bra. Imorgon ska jag väl inte göra något på dagen men senare så ska jag dra ut med båten till några bekantas landställe, ska sova där och kommer hem på onsdagen.. Kommer kanske blogga imorgon när jag vaknar och när vi väl är borta så kommer jag inte blogga :( Kommer blogga igen på onsdag sen ;) Så under Tisdagen kommer det bara bli ett inlägg på morgonen och sen ett på kvällen på onsdagen ;)
En bild jag hittade som Moa tog på mig när vi va på stranden :)
Tycker själv inte bilden va så fin men jaja, man ska ju bjuda lite på sig själv ;)
HEYA!

Hej igen

Hemma nu, va hos Josse på dagen men hon skulle bort någon stans så jag pallrade mig hemåt. Sitter nu och kollar på mtv men det är "The Hills" Så det suger.. efter det hoppas jag att det blir något bra. Jag och Josse kollade på Jackass 3 hemma hos henne, fyfan va vi garvade ^^ Älskar introt starkt xD Så jävla kul! btw Bam är en muffin ^^ Haha, ni som inte sett den MÅSTE se den! Så sjukt rolig!
Hejdå!

Alla måste!!

... Sätta på Mtv och kolla på South park! Så jävla grymt asså! Så gör mig en tjänst nu och sätt på Mtv och kolla på South park ;)
Sätt på Mtv! Heya ;)
CARTMAN <3

Hannah här..

Konstigt att det är jag som skriver!! Nej jag skoja men jag har lite dåligt om rubriker för tillfället.. Snackade nyss med Josse men hennes telefon dog -.- Och nu sitter jag och kollar på South Park  på mtv! Haha, så jäävla kul! Älskar South park ^^ Ska ju träffa Josse imorrn eftersom att hon inte åkte idag utan om två dagar!! ÅÅHH jag blir glaad! Haha, asså att jag slipper sitta helt ensam och underhålla mig själv :P Men jag ser fram emot att Moa kommer hem på Fredag :) Trooooor att Karro kommer hem på Lördag men jag är inte säker x) Jag får fråga henne idag :P Vill inte messa nu för det kanske är lite sent för det? Men alla kan messa mig vilken tid på dygnet för jag har alltid telefonen på 24/7!! Det är luuugnt, folk messar mig varje natt xD Jag är van.. Börjar träna igen om tre veckor typ :) Eller, om två veckor blire typ, Börjar iaf träna vecka 32 ;) Nu ska jag kolla vidare på South park :)
Heeeeyaa!
Hittade en jätte gammal bild på mig och Josse :) Kanske från början av sjuan? ;)
Josse närmast kameran till höger och jag på andra sidan vägen lite mer i mitten :P

Weho!

YES! Josse ringde precis mig, OCH HON ÅKER OM TVÅ DAGAR TILL USA OCH INTE TYP, IDAG :DD WEHOO! Nu har vi bestämt att vi måste ses imorrn! Haha, det bestämde vi just på sekunden! Nu är jag glad, Slipper sitta hemma och ruttna! Eller. aa, Jag kommer ju ruttna någon dag eller två efter Josse åkt men jajajajaa, Det är sen det, Fokusera på nutiden! Haha, skoja men det är ju sant :P Heeya!!
Bild på mig och Josse ^^ Typ, den enda normala bilden på oss x) Älskar dig med Josse <3

Seriöst

Alla är bortresta, ingen är hemma! Moa kommer iaf hem på Fredag! Men hur ska jag lyckas med att vänta ända tills Fredag?! Aja, får roa mig på något sätt..? Sitter och messar med Karro! Någon som iaf kan svara på telefonen ^^ Tillbaka till att alla är bortresta.. när alla kommer hem igen så är de hemma typ två dar sen drar de igen!! Åååhh, roligt sommarlov man får då....? Men jag får ta vara på tiden alla är hemma ^^ Men nästa helg ska jag och Moi göra typ, allt kul som går xD Eftersom att hon kommer hem på Fredag så ska vi göra allt typ, Nästa helg och veckan efter det :D Wehoooo! Heya!

18:14

Jag tog en trip till farfar ute på lagnö klockan tre och kom hem nu ;) Åt lite bullar och så.. Nu vet jag inte exakt vad jag ska göra. Kan inte ringa till så många heller för alla är ju bortresta! Asså alla är fan det. Men Moa kommer iaf hem på Fredag så i helgen ska vi ha kuuul! Hon är ju på Ängsholmen så hon kan inte använda sin telefon på dagarna -.- Venne om hon tog med den dit, men men.. det lär jag ju märka :) Heya!

14:14

Hej hej, kollar på tv nu. Gick väl upp för en timme sen? Idag har jag inget jag ska göra, alla är typ bortresta.. Jag får väl underhålla mig själv? Nejmen.. Får väl åka till min häst i hagen och klappa på honom ett tag. Kanske ska ta honom till stallet och duscha honom. Asså han står i sommarhagen, inte så långt från stallet (gångavstånd). Kanske ska ta ett ridpass med Prinsen ikväll ;) Har beslutsångest, ska jag rida dressyr eller hoppa xD Jag får se vad jag gör :) Men det blåser en del så jag kanske får ta det där ridpasset imorrn..? Vi får se vilken dag det blir, kanske kan få någon att ta lite kort :) Hejdå!

Nitro Circus!

Wohoooo! Sitter och kollar på Nitro Circus nu! Så galet kul asså xD!!! Haha, älskar dehär Jackass typerna som gör sånt och visar det på tv ^^ Det är bara så jäkla kul att titta på x) Haha, har 24 cola burkar som väntar på mig i kylskåpet! Här ska man ha cola hela natten ^^ Heeyaaaaaaaa!!

Hej!

Sitter nu och kollar på Jersey shore på MTV ;) och äter cips till det! Är det bara jag eller börjar det bli mörkt tidigare nu eller :( men men, jag har inget emot vinter så ^^ men det kan få va sommar ett tag till, det gör inget x) nu ska jag kolla vidare på Jersey shore! Heya!

-

Nu ska jag och Moi åka och bada och sen ska vi ta oss hem till henne :) Snabbt inlägg för vi ska dra nu ;)
Tjoo!

Today ;)

Jag och Moi ska ju göra något idag med ;)  Igår natt så var vi jätte flummiga x) SPeciellt när vi skulle bädda.. Fast när vi hade bäddat klart så gick vi ner och hämtade något :S Haha men jag tror vi gick och la oss klockan fyra? Fast vi va inte trötta men vi ville inte sova bort hela dagen idag ;) Om det blir fint väder idag åker nog vi till stranden. Vi hörs om vad jag ska göra eller har gjort ;)
Heyaaa!

Bädda!!

Jag och Moi bäddar sängen på golvet nu! vi skrattar också ;) Skulle bara säga det ^^
HEYA!!

to night!

haha, moi sover hos mig inatt som jag har sagt och vi badade idag och försökte sätta på min brors tv fast vi hade fel kontroll så jag var tvungen att gå ner och fråga honom xD Juste! pappa och Kevin (kevin är min storebror ;)) kom hem idag! (igår -.-) jag och Moi ska umgås imorrn också ;)  En lite tråkig sak är att alla reser bort närmaste veckan! tre pers jag känner ska till ängsholmen, ytterligare tre ska till Gotland, typ, fem pers ska resa utomlans.. okei de va inte alla men de närmaste :) Men man får väl önska de en fin resa och ha det så kul! så får väl jag chilla galet i veckor hemma?
Heya!
Gammal bild från början av sjuan ;)

Jag och Moi

Har precis kommit hem från brunn där vi köpte läsk, choklad och chips! Najs najs! Ikväll ska vi ta ett kvällsdopp seeeent! haha jag gillar att ta jätte sena kvällsdopp ;) Nu ska vi äta guudis ^^
Moi hälsar: HEJ!
Heya!

13:12

Hej hej! Snart ska jag iväg till stranden med Moi! Sen efter det lär vi hitta på något och sen ska vi hit hos mig :) hon ska sova här så det lär bli en kul natt ^^ imorgon så ska vi säkert bada eftersom att jag bor precis vid en sjö ;) Och Moi, jag har köpt gurka! Heya!

01:21

Hej igen :) Jag har inget att göra nu längre för nu ha jag:

* Kollat Fejset - Check
* Kollat på Jersey shore - Check
* Druckit upp colan - Check
* Messat lite - Check
* Skrattat - Check xD
Ja det har jag hunnit sen sist. Kan det vara en timme sen? Ja men jag kollar väl vidare på datan i ett tag till!
Vet inte om jag skriver något mer inlägg idag men imorgon bilre ;)
Heya!
Ganska sämst bild.. Vet, men jag tog med datan och jag ser ju ut som.. aa, inte den finaste bilden men lite får man bjuda på ;)

"Rock N' Roll"

Hellu, sitter och lyssnar på den låten (Rock N' roll) nu med Avicii! Den är fett bra! Inatt sov jag hos Josse och vi hade fett kul xD Nästan lite för kul ibland x) eller man kan ju inte ha för kul men vi hade det asssss kul! Vi gick ut och tog en prommis typ fem på natten och gick ner till vattnet och funderade på att fiska lite men det gjorde vi inte. Vi gick väl runt och.. ja vad vi nu gjorde xD Hade kul! Men jag kommer inte ihåg när vi gick och la oss men jag tror att det var klockan sex på morgonen? Haha jag kommer inte ihåg xD men vi vaknade iaf runt halv tre och så gjorde vi varma mackor ^^ Sen spelade vi något spel så vi hade fett kul och skrek som fan så nu är jag hes.. Vet inte hur det är med Josse men hon är nog också ganska hes nu xD Haha fan va vi skrek och garvade mycket! Ska trävva Moi imorgon och sen ska hon sova här ;) Ska kolla fejs nu och kolla på Jersey shore!
Heya!
Jag och Josse igår ;) Tack för två underbara dagar Josse! <3

@ Josses crib ^^

Ja halloo! Sover hos Josse inatt! Vi sitter vid två datorer, två stoooora cola flaskor, popcorn och Chips! Najssss! Hahaah måste bara förmedla till folket att vi har skitkul xD Vi va nere vid havet och fiskade tidigare idag (igår tekniskt sett..) och vi fick upp totalt 47 fiskar xD men vi släppte i alla så det är lugnt. Jag fick upp 36 fiskar och Josse fick upp 11 stycken xD Tycker faktiskt att jag är lite duktig ^^
Josse hälsar att hennes krok gick av ^^
Heya!
Jag och käraste Josse <3

De närmaste fyra dagarna..

Hej! Idag ska jag dra mig hem till Josse och sova där! Haha, fett najs! Sen imorgon ska vi göra något också (vet inte vad men.. göra något :P). Sen på Fredag ska Moi sova hos mig!! Fett najs de med^^ Sen på Lördagen ska vi också göra något ;)  Vara på stranden om det är fint väder! Heya!

Josse imorrn!

Tjatja! Ska sova hos Josse imorrn!! Eller det blir ju idag men ändå.... Idag var ju jag och Moi som sagt på stranden och badade lite och solade ganska mycket och hoppades på att få lite färg! Ser redan en liten skillnad!! :D ska va lite social med folket nu! Heya!

Stranden!

Jag och Moi är på stranden nu och kom upp från sjön för tio min sen. Nu ligger vi och solar på bryggan och hoppas på lite färg ;) Hoppas halka har det bra! Heya!

Frukost -

Sitter och äter frukost nu :) mackooor!! Najs ^^ Heyaa!

Levels -

Aa den låten är as bra med avicii! Men som sagt.. Jag har typ, rubrik torka så jag kommer inte på någon bra rubriks längre.. Vaknade precis (jävligt tidigt -.-). Igår så åkte jag ju hem från Halmstad som de flesta vet. Och idag har jag inget speciellt jag ska göra förutom att ha en privatlektion igen med Ninni på Prinsen! fett kul! Men under dagen vet jag inte vad jag ska göra.. Det lär väl bli att sitta i soffan och chilla galet hela dagen? Skulle vara skönt men jag vill häldre göra något lite roligare. Slänger in ett inlägg senare om vad jag nu gjorde under dagen! Heeeya!

123, FANTA OCH ROSÉ

Haha! Den låten e sköön ^^ Fast fanta och rosé är inte gott att blanda.. Lovar er, testa det inte. En stor besvikelse. Eller hade inte förväntat mig mycket men trodde iaf det skulle va gott.. Testade det för ganska länge sen men jag kom och börja tänka på den låten. Moi messade mig för ett tag sen och frågade om hon kunde komma över till mig och sova här! WEHOO!! Najs! Jaa ni, just nu funderar jag på vad fan jag ska göra.. Har inte haft något att göra på typ.. två timmar, B. Aja, man kan inte alltid ha superkul! Men nu sitter jag här och skriver.. känns som att jag skriver till en skärm just nu bara för att jag har så otroligt tråkigt men jag vet ju att ni iaf läser dehär :) Men messa mig ni som har tid och lys upp de närmaste timmarna för mig för jag har cepeee tråkigt -.-

Heyaa!

Jamen tjeenare! det va ett tag sen!

Ja det var ett tag sen nu! Som sagt.. har vart i Halmstad så jag har inte haft så bra med intermet.. Visst, jag har fri surf på min iphone men det tog fem min att uppdatera facebook bara för att jag var mitt ute i ingenstans xD Men nu är jag tillbaka ^^ Just nu fryser jag för jag har vart ute i regnet. Tänker inte heller bjuda på en bild för jag är helt blöt och mitt hår är, jadu.. den kan man fråga sig.. Lite mer blött än havet? Aja, men jag ser inte klok ut just nu för att jag har vart ute i regnet så ingen bild..
Wehoo!

Sorry "/

Datan vill inte sammarbeta med mig så jag lägger in bilderna jag lovade någon annan gång.. Föresten så har jag inte sagt att jag åker till Halmstad imorgon!!! Kommer tyvärr inte kunna uppdatera så speciellt mycket :( kanske inte alls!! Men Jag kommer hem på Måndag kväll så! Håll utkik på Måndag så syns vi!!
Hejdå fina bloggläsare!! :)<3

Shoppiiii!

Shoppade lite idag har jag glömt att säga! Inte speciellt mycket men köpte två bikini toppar och en underdel ^^ Lägger in bilder sen ;)  Träffade Moi i nacka också! (Moisblogg.blogg.se) <3 Ni måste kolla! asså måste!! Haha!
Shuu!

FEST HOS MANGE PÅ SPOTIFY!

Fest hos Mange finns på spotify alla mange älskare!!!! ^^
<3

Karro!

Du är bara den finaste <33333 Karros blogg! ;) - Beautybox.devote.se - Saknar dig finaste! <33333

idag, imorrn.

Idag har jag vart i stallet och haft privat lektion med min häst Prinsen för en jätte duktig tjej vid namn Ninni! Imorgon ska jag ut och åka båt med MOA!! <333333 Vi kommer ha jätte skoj ^^ Se ya^^

skype!

Tjooo! skyper med Karro nu igen ;)<33 Skoj,skoj! ^^ Jag missade Jersey shore idag!! Inte kul! :( Ville se det ju! Men jaja.. har säkert redan sätt den ändå! :)) Shuu!

Hemma -

Har vart hemma i snart en timme.. Har vart hemma hos Josse idag ^^ Issa var också där! Vi hade jätte kul! Vi fiskade faktiskt! Och så skulle vi bada fast vi hade inga badkläder så vi badade i underkläder! De va lite pinsamt när vi skulle gå hem dåra för de va jätte mycket folk som gick/åkte förbi.. Men för mig och Issa var det inte lika pinsamt för vi kände ju inte dem som gick förbi men Josse bodde ju där så för henne va de lite pinigt ^^ Seeeeeee ya!

Morning

Hejhej, Jag vet, jag vet.. Jag brukar inte vara vaken såhär tidigt men Josse väckte mig precis med ett vanligt sms... Snart blire payback Josse! Men idag kanske jag Issa och Josse skulle höras!!<33 sååå jävla najs! Men nu ska jag försöka somna om.. Godnatt..

Yey!

Sitter och kollar på south park med Kevin nu ^^ förut kollade vi på nitro circus men när det va slut så vart det en massa avsnitt av south park :D hoppas alla kommer ha en kul natt! Eller vad man nu ska säga? Hoppas alla har det bra ^^ bloggar från mobilen nurå ;) Tjodå!

Glömde lite i förra inlägget..

Sitter nu och skypar med Karro ^^ Sen så glömde jag säga att moi jag älskar dig !! ^^
Tjuu!
Ni får se min tumme dåra!

Kvällsdopp!

Tog ett kvällsdopp med Moi för inte så länge sen :) Vi hade jätte kul och tog lite bilder! Najzzzz! Det var 23 grader i vattnet :) De va jätte skönt och jag doppade mig först! Sen simmade vi ut till flytbryggan och hade lite mer kul än vad vi redan hade ;)
MAHNA MAHNA!

Tjoo!

Inatt hade jag förjäääävla ruuuligt för jag skypade med Karro till halv fem på natten fast vi va inte trötta för vi hade garvat så mycket men vi kände att det kanske var dags att gå och knyta sig ;) Har precis bestämt med Moi att vi ska bada efter middagen :D Ska bli fett kul ^^ Kanske ska träffa Issa och Josse imorgon!! Najsssss! Idag åt jag smörgåstårta med grannarna som kom över på besök :) Vi får alltid nya idéer om vad vi ska göra med lilla ön nedanför oss i sjön. Förra gången skulle vi rensa bort lite träd och buskar (Gamla tanten ville ha en sandstrand också xD) Men vi rensade och det blev jätte fint! Och denhär gången bestämde vi oss för att bygga en brygga som det verkar bli något med :D!!
see ya ^^

Jag säger bara en sak...

MAHNA MAHNA!
Fett najs video på Yt ^^
Hejdåå!

Tjatja,

För er som vill veta vad jag gör nu så Chattar jag fortfarande med finaste Karro! <333 Och så lyssnar jag just nu på Rock N' Roll med Skrillex! :))
Se ya!

Rubrik-torka

Jag har rubrik-torka ja, jag kommer inte på någon bra rubrik nuförtiden!! Ja venne... Men jag var somsagt hos någon som ska fylla femtio idag och vi hade det super trevligt :) Chattar med finaste nu ^^ Karro dåra <3333
Tjadå!

"

tjooo!
Idag har jag typ, gjort ingenting... Jag har kollat på tv, sovit, chillat framför datan och körde lite fyrhjuling när alla åt frukost eller lunch.. Ska iväg kl 6 till någon som fyllde femtio, vet inte vem det var nurå men det är väl någon som mina föräldrar känner? Men jag hade tänkt att kanske gå ner till vattnet och ta ett dopp ;) Vet inte riktigt men om jag känner för det så gör jag det! Nu kom Kevin hem med fyrhjulingen, han åkte iväg för en stund sen och tog en tur ;) Kanske ska köra en liten sväng jag med :))
Hejdå alla fina!

Godmorgon -

Tjeena tjena, jag ligger i sängen och har inte ens ställt mig upp än... Jag vaknade för typ 30 sekunder sen xD jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Pappa snackade om att glida runt i våran BMW cab.. Men sen så snackade vi om något annat också så jag vet inte vad det blir. Hoppas att alla har det bra :) Tupp!!!!! Haha, skoja.. Hejdå! :)

GLAD JAG!!

KARRO IS ONLINEE!!! SAKNADE VÄNNEN JAG SAKNAR DIG!! FETT GLAD ÄTT DU HAR INTERNET NU SÅ VI KAN CHATTA :D<33333
Haha^^ hejdå bloggish läsare ;)

wiee!

Kvällsdopp avklarat ;) Nu är det bara kvar att dricka cola, och vara uppe ett par timmar på natten och sen vaknar man runt lunch och går upp :)) Det är vad jag ska göra det närmaste tolv timmarna!
Gooodish!

Finaste Moi!!<33

Om du ser detta, det lär du göra dåra men jag vill att du spa uppdatera din blogg så jag kan läsa :D<33 Do it! Jag vill läsaläsaläsa!! Aråå! Men jag ska väl ta ett kvällsdopp någon gång ikväll ;) Fördelen med att bo precis bredvid en sjö ^^
Tjiiio!

vad nudå..?

Jag har kommit in i någon blogg period? Känner typ sug för att blogga xD? för ett halvår sen så va jag inte alls bloggsugen men nu, jag skriver typ flera statusar på en dag, det gjorde jag inte förut? Men det blir ju roligare för er läsare om man skriver lite mer :) Sitter och funderar på vad man ska göra.. Sola? Bada? Chilla? Lägga sig i gräset och bara ligga där? Gosa med katterna? cykla till stallet? Gå en prommis xD? Jani.. det vinns mycket att göra, men är ganska trött efter en riktigt fin dag på stranden med Moi!<33 JUSTE!!! Moi hade köpt två bikinitoppar som va skiiiiita snygga!!! Måste köpa en sån modell också ^^ Det fanns tydligen många färger att välja på :)! Då vet man vad man ska göra i helgen dåra! Kanske borde köpa nya skor? Visst, har precis köpt två par nya skor men har man råd så har man! Pengar är typ livet? För många iaf.. Men seriöst.. allt kostar nuförtiden, att använda en toalett?? Vafan är det för jävla dåligt sätt att käna pengar xD?? Men nu ska jag inte snacka bort de sista timmarna solen är uppe av att bara sitta i soffan med datan i knät..
Tjadå!

Hemma -

Från badet med Moi (Moisblogg.blogg.se) ^^<33 Vi var på Södersved för er som undrade ;) Vi hade fett kul!
Tack för en underbar dag finaste!<3
Moi på bilden ;)<3333
Hejdå!

Bad!

Ska bada med Moi, NU!! Haha^^ Ha det najs ni med!
Hejdå!

Moisblogg.blogg.se

Finaste tjejens blogg ^^<3
Moa på bilderna!
Mois blogg! :)

Blogg sugen..

Asså jag är fett blogg sugen men jag vet inte vad jag ska skriva om?! Ica reklamer eller va?!! Nejmen.. Jag har inget att prata om.. Sitter och lyssnar på Avicii ^^<33 Just nu låten ID Preview! Världens bästa låt asså! Älskar den! Som sagt.. Jag var ute och sprang idag då och det var jätte varmt! Tur att man hade förberett is i frysen dåra! jag är fett glad! Börjar träna om typ bara 5-6 veckor!! Glad jag asså ^^ Nu ska jag inte uppbehålla er för länge..
Hejdå! :)
Jag :)
Jag.. ;)

Ny duchad!

Kom precis ut ur duchen :) Såg att jag har två missade samtal.. En var från Issa :D hmm... får kontakta henne lite snabbt nu tror jag ^^
Hejdåå!

#

nej, jag fattar inte heller rubriken.. Sitter nu och lyssnar på "The supercharts" på Mtv ;) JUst nu är det "Vill du ligga med mig då" ^^ Idag ska jag vara hemma och chilla lite. Jag ska också ut och springa, höhö.. Är typ redan jätte varm.. får sätta mig i kylskopet innan jag går ut och springer! eller inte.. Sen ska jag typ.. jobba på vigheten ^^ Vi har fystest när vi börjar träna igen så jag får jobba hårt nu i sommar! Borde träna lite styrka också!
Hejdå!
Mitt äpple :P<3

6/7- 11 Igen...

snart är det torsdag :)) Imorgon ska jag va hemma och chilla ;) kanske ska ut och språnga också ^^
Hejdåå!!

6/7-11

Heisan! idag har jag vart iväg på vårdcentralen och vaccinerat mig mot tbe (festing sprutan).. Det var väl helt ok, är inte speciellt rädd för att ta sprutor så det var inte farligt.. Känner lite i armen när jag använder den, tex lutar mig mot armen som jag gör nu.. men det känns inte så mycket.. Sprutan gjorde inte ont btw. efter det åkte vi och köpte middag till våra fina gäster Benny och Mia :) de är här nu så jag slänger in ett snabbt inlägg ;)
Hejdå!
Jagish ;)

-

Jag har lite "rubrik-torka" just nu så jag vet inte vad jag ska skriva.. Men det blev inte så mycket idag men jag ska nog åka till min Prinsen i sommarhagen snart :) Hoppas alla mår fin, fint! Någon som vill hitta på någon någon dag?? kan inte imorrn (Onsdag) dåra men på Torsdag och framåt! Jag kommer vara upptagen på Tisdagar from nu och framåt för jag ska ta lektioner för Ninni från Gustavsbergsstallet! Hon kommer ut till stallet jag har Prinsen på så får de som vill ha lektion med henne varje Tisdag :) Hejdå!<3

Chill

Jag sitter och chillar i soffan.. Vet ej vad jag ska Göra idag men något blir det väl. Hoppas alla har det så bra! Sees!

Hei

Tja alla! kort inlägg...Ligger i sängen och chillar me datan i knät, messar med Karro också ^^<33333
Ses!

Halloj!

Hej igen allesammans... jag vet, jag vet.... Jag suger på att upd men jag har haft lite allt möjligt att göra senaste dagarna så har inte haft speciellt mycket tid.. Men jag är här bara så ni vet! Jag är typ ledig resten av veckan så ring mig om ni vill hitta på något för jag vill inte bara va hemma och såsa.. Men ring miii^^!<3
Hejdå!

Yaaay!

Ska träffa finaste Karro imorgon ^^<333333333333333333333
Heidooooo ^^

Fredag - 1 Juli

Jahapp... hejsan allesammans! Idag vet jag inte om jag har gjort så mycket.. Vart i Stallet en kortis och kollat till min häst som har fått en liten svullnad på benet, det hade blivit bättre som tur va jämfört med igår :) Så jag ska till honom ikväll igen och bara skritta lite med honom. Efter jag hade vart i stallet åkte jag till macken och köpte en mjukglass!! De va gott ^^ sen åkte jag hem och chillade lite.. Har övat lite flickisar under dagen också :) Hoppas alla haft det bra! JUSTE! Va på grönan igår ^^ Orkar inte berätta om allt kul  för de skulle ta tid... Hoppas på att få träffa Karro imorrn <333333 Hoppas alla haft det fint :)
Heidoo!

RSS 2.0